Daca tot consideri ca are nevoie de un telefon, desi eu personal cred ca e devreme, poti sa ii cumperi un mobil ce nu incita foarte mult hotii. telefoanele de gama scumpa se fura mult si fiica ta cu varsta ce o are poate sa fie usor tinta unor nemernici.
Recomand Windows Lumia 640. Telefonul este super pentru acel pret, fie ca e la liber, fie ca e la abonament. Are o camera foarte buna, senzor de top, chiar daca senzorul este de 8mpix, trimite pe orice telefon din gama lui de pret la tomberon. Stiu ca mai toata lumea trage cu Android, dar Windows Mobile e la fel de bun, cateodata mai bun decat competitia.
Bună! Un aşa cadou de clasa a V A, cine nu ar vrea. Deja o să treacă printr-o perioada de tranziţie şi ştiu că în ziua de azi toţi copiii au telefoane de fiţe şi sunt răsfăţaţi şi lucrurile astea contează chiar şi la 11 ani, eu sunt fan android, deci o să recomand Samsung S5 mini, mult mai simplu de folosit. De asemenea, fiica ta o să vrea Iphone, datorită brand-ului. Îţi spun că Samsung este cu mult mai bun ca Iphone-ul. Alegerea este a ta.
Kido0 întreabă: