| Costi21FTW a întrebat:

Buna am o pata in telefon nu stiu cum sa explic si cand apas pe ecran acea pata se mareste in parte unde apas dar dupa isi revine la normal. Ce poate fi apa in telefon sau de la o lovitura. Ms!

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

"Ii aud pw toti "du-l la service" cand are cineva o problema" eu fiind singurul care l-a sfatuit la asa ceva.Si din nou nu cred ca merge pe ideea "daca vrea" EL CERE O SOLUTIE, ASTA FIIND SOLUTIA "daca el vrea sa fie reparat", NORMAL CA VREA, din moment ce a postat intrebarea

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cred ca n-ai luat jos folia aceea subtire protectoare de praf de pe ecran, care s-a pus in fabrica (nu folia protectoare de sticla sau echivalentul de plastic) si a intrat aer sub aceea folie.

| Bogdan70001 a răspuns:

Mai conteaza?! Du-l in service!

| Ionut58282856 a răspuns:

Pai daca l-ai scapat a fost de la lovitura, nu trebuie neaparat in service daca nu te deranjeaza. Ii aud pw toti "du-l la service" cand are cineva o problema. Tu sa zici daca il vrei la service. Si eu am patit asta cu un telefon mai vechi si nu ma deranja deloc. Iar daca tu nu l-ai scapat e de la apa. Dar probabil l-ai scapat pe beton intr-o baltoaca rolling on the floor) Sper ca te-am lamurit

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Ionut58282856):

Inteleg la cine faci aluzie si ce zici este o prostie.Omul cauta o rezolvare si cum de acasa nu se poate ce solutie minune ii dai tu? Daca nu il deranja nu inteba, intelegi?

| Ionut58282856 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Citeste din nou intrebarea si dupa sa te iei de raspunsul meu, esti complet pe langa subiect. Eu am zis sa il duca la service doar daca el vrea sa fie reparat, daca. ahhh, poti sa iti dai si tu seama daca nu mai te comporti aiurea. Eu nu am facut vreo aluzie la nimeni, tu te-ai simtit

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Ionut58282856):

"Ii aud pw toti "du-l la service" cand are cineva o problema" eu fiind singurul care l-a sfatuit la asa ceva.Si din nou nu cred ca merge pe ideea "daca vrea" EL CERE O SOLUTIE, ASTA FIIND SOLUTIA "daca el vrea sa fie reparat", NORMAL CA VREA, din moment ce a postat intrebarea