| G8dbuxnw82 a întrebat:

Bună, am o problema, am Huawei si în curând o să-mi iau iphone, știe cineva cum să-mi trimit toate pozele și videoclipurile pe care le am pe Huawei pe iphone? In afara de whattapp si NFC (că NFC-ul nu-mi merge) si pe whattapp n-am 2 numere de telefon? (apropo am cam 3000 de poze si videoclipuri în total...) va rog ajutați-mă! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| gabrielcosmin1989 a răspuns:

Există mai multe metode prin care puteți transfera pozele și videoclipurile de pe Huawei pe iPhone:

iCloud: Puteți utiliza serviciul iCloud pentru a transfera pozele și videoclipurile de pe Huawei pe iPhone. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la același cont iCloud pe ambele dispozitive și să activați "Fotografii iCloud" pe ambele dispozitive. Apoi, pozele și videoclipurile vor fi automat sincronizate între dispozitive.

Google Photos: Puteți utiliza Google Photos pentru a transfera pozele și videoclipurile de pe Huawei pe iPhone. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la același cont Google pe ambele dispozitive și să activați "Fotografii Google" pe ambele dispozitive. Apoi, pozele și videoclipurile vor fi automat sincronizate între dispozitive.

iTunes: Puteți utiliza iTunes pentru a transfera pozele și videoclipurile de pe Huawei pe iPhone. Conectați ambele dispozitive la computer și utilizați iTunes pentru a transfera pozele și videoclipurile de pe Huawei pe iPhone.

Utilizați un serviciu de transfer de date:Există o varietate de servicii de transfer de date, cum ar fi AnyTrans sau MobileTrans, care vă permit să transferați pozele și videoclipurile de pe un dispozitiv pe altul.

Este important să menționăm că transferul pozelor si videoclipurilor poate dura mai mult timp în funcție de numărul și mărimea lor, așadar este recomandat să începeți procesul cât mai devreme posibil.