| qAnttiDottp a întrebat:

Buna, am o problema cu cartela. Sunt la telekom și nu îmi merg datele deloc, nici să sun sau să mă sune cineva înapoi, iar semnalul e ful.Nu mă pricep deloc, nu știu ce să fac. Cum pot rezolva problema?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parerea mea este sa mergi la Telekom si sa rezolvi problema.

| Dismally a răspuns:

Suna si tu sau mergi direct la cei de la Orange sa le spui, ar putea fi orice.

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Dismally):

Ce treabă are Orange?

| Dismally a răspuns (pentru DenisIonut01):

Telekom nu mai exista, partea de internet a fost preluata de Orange.

Ai înțeles greșit. Băiatul se referă la cartela sim, Orange a preluat internetul fix si cablul tv / rețeaua fixă. Telekom încă există ca și abonament mobil.

Partea de telefonie mobila va fi preluata de Vodafone.

Nu te cred, pe bune? Cred ca e doar un zvon ceva

Da, Telekom a anuntat ca se retrage din Romania.

| DenisIonut01 a răspuns:

Uite sfatul meu:
Muta cartela in alt telefon si vezi daca inca mai ai acea problema, daca o mai ai atunci te sfatui sa mergi la un magazin telekom sau sa suni la ei de pe un alt numar si sa le zici ce se intampla (mai bine mergi la ei). Daca nu reusesc sa-i de-a de capat, roaga-i sa iti schimbe cartela dar sa pastrezi numarul, poate o fi cartela fizica de vina.
Daca problema nu iti apare si pe celalalt telefon inseamna ca este de la telefonul tau o problema, atunci iti recomand un service autorizat sau sa incerci metodele de mai jos. (insa metodele se refera la software, poate ai problema la placa de baza sau ceva si atunci tot la service ajungi)
trebuie sa incerci sa dai un restart la telefon poate functioneaza, daca nu, intra la setari retea> tipul preferat de retea> si selectezi alta decat este selectata in prezent ca ex: daca e 5g treci pe 4g (lte), daca e 4g (lte) treci pe 3g si dupa dai un restart si vezi daca functioneaza. Ca ultima solutie ar fi sa iti salvezi datele si sa dai o resetare la telefon si poate isi revine.

| SuperCoolDude a răspuns:

Dă restart la telefon. Am pățit și eu.
În loc să meargă netul, nu se întâmplă nimic.
Dar după restart o ia.
Este un bug, o eroare. un blocat temporar.