| MasterOfDisaster a întrebat:

Am o problema cu telefonul meu, Nokia Lumia 920. Mi se pare ca bateria rezista putin, daca sunt pe internet rezista doar vreo 3 ore.
Am vorbit cu angajatul firmei de la care am telefonul, si acesta a spus sa ii dau un rest complet, pentru ca poate asa se va repara. Daca nu functioneaza, sa il duc la firma si il vor testa, apoi imi vor da un telefon nou daca se va dovedi ca e defect.
Problema e ca eu am aplicatia Viber pe telefon. Daca ii dau un hard reset, se va sterge. Voi putea descarca Viber din nou? Si sa il activez tot cu acelasi numar?
Multumesc, dau funda happy.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trei ore de functionare nu-i o tragedie! Avand in vedere ca telefonul dispune de tehnologia 3G si 4G(nu e disponibila tuturor), iar tu navighezi pe net, nu cred ca vor constata nimic in neregula la el. Dintre toate utilitatile telefonului, se pare ca navigatul pe net (intens) duce la moartea bateriei.
Despre aplicatie nu stiu nimic deocamdata.Stiu doar ca telefonul revine la setarile din fabrica fara a pierde date.Eu tot ce instalez tin pe un card ca sa nu sufoc memoria telefonului.
Si mai e ceva. Daca nu ai un semnal bun, telefonul se chinuie sa amplifice semnalul electric primit de la releul providerului tau de telefonie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii,telefonul tau e un smartphone,si,chiar daca e Nokia, bateria tot ii dureaza putin. Daca vrei ca bateria sa-ti dureze mai mult, opreste-ti wifi-ul, bluetooth-ul, gps-ul si regleaza-ti luminiozitatea ecranului

| MasterOfDisaster explică (pentru anonim_4396):

Wifi-ul, bluetooth-ul sunt oprite, luminozitatea e setata la ''scazuta'' mereu. Am mai scutit din baterie si am selectat ca luminozitatea sa nu se schimbe cand folosesc telefonul la lumina soarelui. Aplicatiile nu functioneaza in backround, sunt blocate.
Multumesc pentru raspuns, dar intrebarea se refera mai mult la aplicatia Viber.