Poate ai virusi.e un tel cu un sistem de operare ca un pc laptop sau tableta si poti lua firusi f usor si sa il pui f repede pe butuci daca nu sti sa lucrezi cum trebuie cu un tel ca asta
fai un hard reset la tel dai la *7370# si o sa-ti ceara codul de securitate al telefonului cel din fabrica e 12345 daca nu cumva l-ai schimbat tu intre timp dupa o sa te intrebe ceva tu raspunzi cu yes sau cu da o sati stearga tot din tel absolut tot pozele muzica filmulete chiar si numerele si sms din memoria telefonului nu si cele de pe cartela sim si o sa revina la setarile din fabrica
dupa ce ai facut asta dai format la card si iti recomad sa ii dai format si inainte sa-i faci ce tiam scris eu mai sus si dupa ii mai dai odata format daca mai ai probleme cu el mai repeti odata tot ce ti-am zis daca nu merge nici atunci fai un update de soft o sa gasesti tutoriale pe net cum se face asta e f usor dar nu cred ca mai e nevoie sa se ajunga aici ca o sa-ti mearga sigur dupa ce ii faci ce ti-am zis eu mai sus
bafta! funda?
Cel mai probabil telefonul are un virus, incearca sa-l resoftezi sau sa-l duci la un service.