Incearca sa faci setarile manual daca nu, uite aici indicatiile oferite de catre cosmote: http://www.cosmote.ro/......_Mobil.pdf
Stai nu dispera e o chestie foarte simpla. Fa cum am facut eu.du-te la un magazin Cosmote sau Germanos...si spune-le sa iti activeze setarile..doar nu te dor picioarele. Funda?
Cel de la Cosmote nu merge, am Wi Fi care merge doar in zona casei mele, dar cel de la Cosmote nici nu stiu cum sa il activez, nici nu stiu ce nume i-au pus aia.Am incercat la setari, dar nu gasesc nimic.Am retinut doar un cod pe care mi l-au zis sa il bag.
Pai depinde de ce telefon ai. Poti sa incerci sa te duci la conexiune si sa incerci la retele mobile si vezi ca poate poti sa dai activare de acolo. Succes!
Iti spun eu : du-te pe www.Orange.ro sau pe alt site de retea.acolo este o casuta cu ce vrei sa te ajute siteul.dai internet setari. alegi marca de telefon. iti spun ca vei primi mesaj cu setarile pentru telefonul tau. si tu le instalezi ( de preferat www.orange.ro
Pai nu vad cum ar rezolva cei de la Orange problemele de internet ale celor de la Cosmote...