| Babyshon a întrebat:

am o problema. Mi am cumparat un iphone in aceste zile si am vrut sa instalez whatsapp ul. Dar trebuie sa platesc 1 $. Fiind pe cartela nu are cum sa mi ia din credit. Trebuie sa imi fac un card si este complicat, din cate am inteles. Am auzit ca daca cineva si a cumprata la randul lui Whatsapp ul, daca imi da contul lui pot sa il iau gratis. Da ti mi sugestii. Sau daca ati cumparat whatsapp ul da ti mi si mie contul! Multumesc

Răspuns Câştigător
| valentino52 a răspuns:

Uite cum sta treaba: daca eu iti dau spre exemplu contul meu si amandoi suntem conectati pe el, cand tu downloadezi o aplicatie se downloadeaza automat si in telefonul meu. Daca vrei sa ma gasesti poti afla pozitia mea prin GPS prin Find my iphone pentru ca stii parola de la contul meu. Eu nu am cumparat whatsapp-ul, uneori este gratis. Iti recomand sa iti faci un cont pe Romania FARA CARD, apoi sa astepti (poate o saptamana, poate cateva luni) si la un moment dat whatsapp-ul va fi gratis pentru doar cateva zile( s-a intamplat deja de multe ori). In momentul in care il downloadezi gratis, se considera ca l-ai platit, iar ulterior, cand esti logata de pe contul de pe care l-ai downloadat, il poti lua pe orice telefon de care ori vrei tu, dar doar de pe contul tau, se considera ca deja l-ai achitat. La fel si pentru cei care au platit pentru whatsapp, il pot downloada lejer pe ce telefon vor, dar doar de pe contul lor.

| Babyshon explică (pentru valentino52):

Merci frumos pentru informatii!

| LifeIsHard a răspuns (pentru valentino52):

Buna, eu am Whatsapp gratuit, dar imi e sa nu trebuiasca sa imi ia bani mai incolo. Se poate? Adica, o data ce l-am downloadat gratis, nu mai platesc asa-i?

3 răspunsuri:
| Trynda a răspuns:

Trebuie sa cumperi credit pentru iTunes. Sunt cartele de 5, 10, 15, 25, 50 euro. happy Poti cumpara orice de pe iTunes.