Încearcă să mai ștergi din aplicații, fiindcă există una (poate chiar mai multe) care consumă f mult. Acum, tu știi ce ai instalat ultima dată în telefon, chiar înainte de a se întâmpla asta. Dacă ești neliniștită, poți întreba la un service. Dar înainte de asta, șterge din aplicațiile care nu necesită prioritate. Și așa, poate că se rezolvă problema.
Încearcă să-l încarci și la o altă priza de curent. Dacă nu, vezi dacă cu un alt încărcător se întâmplă același lucru. Și nu cred că-i recomandat să-l lași la încărcat întreaga noapte.
Nu l-am lasat peste noapte. L-am pus la 8 seara si l-am scos la 10 jumatate tot seara. Iar a doua zi l-am gasit cu 37%.
Încearcă să mai ștergi din aplicații, fiindcă există una (poate chiar mai multe) care consumă f mult. Acum, tu știi ce ai instalat ultima dată în telefon, chiar înainte de a se întâmpla asta. Dacă ești neliniștită, poți întreba la un service. Dar înainte de asta, șterge din aplicațiile care nu necesită prioritate. Și așa, poate că se rezolvă problema.
Am păţit si eu..cand vezi ca nu se încarcă si ca rămâne la o cifra anume deconecteaza-l de la incarcator si conecteaza-l la loc. e ceva de moment
Daca nu e de la priza sau incarcator
S-ar putea sa nu acumuleze baterie si se descarca singur asa am patit si eu te duci la un gsm e 50 ron reparatia