| rebeca a întrebat:

Am primit un mesaj de la Vodafone care suna asa "Accesul la serviciile Vodafone a fost restrictionat. Pentru detalii contactati departamentul Relatii Clienti?" Pana aici totate bune, insa la departamentul Relatii Clienti ajungi daca apelezi *222 lucru care mie imi e restrictionat. La orice fel de numar inclusiv la acesta. Am mai gasit pe site un numar 0372022222 si m-am gandit sa sun de pe celalalt telefon al meu (Orange). Are cineva habar de tarif? Ca nu vreau sa ma trezesc cu un cost de toata frumusetea. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Acum am văzut că ai postat ÎNCĂ o întrebare, şi căutând-o pe anterioară am observat că mi-ai răspuns...

Pe viitor, când vrei să răspunzi cuiva, să dai click pe "RĂSPUNDE", aflat sub mesajul acelui user, apoi scrii mesajul în chenarul care ţi se deschide.

Astfel, în momentul postării, acel user primeşte o NOTIFICARE care îl anunţă că a primit un răspuns/comentariu.

Să revenim la "oile noastre" : dacă suni de pe Orange la acel număr 0372022222 vei plăti un tarif NORMAL pentru orice convorbire în altă reţea ( NU este număr cu suprataxă ).

Sau, poţi suna de pe un telefon pe Vodafone - rogi o colegă.

O zi frumoasă.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vezi modalităţile de contact pe site-ul oficial, la linkul :
https://www.vodafone.ro/......controller

Toate cele bune.

| rebeca explică (pentru bursuc001):

Mersi frumos. Am rezolvat, am sunat de pe un alt nr de Vodafone si s-a remediat.
O zi frumoasa.

| bursuc001 a răspuns (pentru rebeca):

Cu plăcere!

Mersi şi eu pentru fundiţă.

Toate cele bune.

| rebeca explică:

Da, asta am gasit. Mersi frumos, insa eu cum de pe Vodafone nu pot face nimic, vreau sa sun de pe Orange. Eram curioasa daca a mai patit cineva si stie tariful la nr acela de relatii clienti sa nu ma trezesc ca sun si platesc o gramada.

| bursuc001 a răspuns (pentru rebeca):

Acum am văzut că ai postat ÎNCĂ o întrebare, şi căutând-o pe anterioară am observat că mi-ai răspuns...

Pe viitor, când vrei să răspunzi cuiva, să dai click pe "RĂSPUNDE", aflat sub mesajul acelui user, apoi scrii mesajul în chenarul care ţi se deschide.

Astfel, în momentul postării, acel user primeşte o NOTIFICARE care îl anunţă că a primit un răspuns/comentariu.

Să revenim la "oile noastre" : dacă suni de pe Orange la acel număr 0372022222 vei plăti un tarif NORMAL pentru orice convorbire în altă reţea ( NU este număr cu suprataxă ).

Sau, poţi suna de pe un telefon pe Vodafone - rogi o colegă.

O zi frumoasă.