Sărut mîna Garantia nu acoperă defectele provocate de proprietar, gen spart display, sau apăsat cu degetul, pe display, cu cit apesi m ai tare cu atit pata se va mării si intinde pe tot ecranul, ca un cancer. Deci du-te acum cu el la garantie dar repaaratia lui te va costa bani, cel putin 80-100 lei. Succes.
Dar daca il las asa? caci daca nu insist se retrage, ma gandesc ca nu va patii nimic
Sărut mîna, de retras nu se va retrage, dar nici nu se va m ai mării, asta dacă nu il apesi tu, si eu am stricat un Nokia in 2010, am apăsat pe display pină sa colorat tot si nu m ai stiam cine mă sună.
Deci dimineata era foarte mica pata si am tot apsat pana s-a marit (mentionez ca e in mijlocul ecranului) si acum observ ca a devenit mai mica
Oricum petele nu afecteaza claritatea imaginii decat foarte putin schimba culorile atat
Păi da ea are tendinta de a se retrage, este exact ca un televizor color, magnetizat, pata de pe tub dispare dacă tu nu ui pe televizor, boxe, sau ceva care contine magnet, asa e si cu telefonul, dacă tu nu apesi displayul ala, pata aia se retrage, dar scuză mi curiozitatea, de ce apesi pe el intruna, esti nervoasă?
Da, adica e putin inestetica si ma deranjeaza foarte mult. Cel mai mult ma enerveaza ca telefonul e si nou si nu imi vine sa cred ca l-am stricat in 4 zile
Stai linistită se intimplă accidente, mergi mîine cu el de unde l ai luat si poate vor vrea, desii nu cred să il schimbe cu altul
L-am luat de la Orange Sper sa il schimbe oh
Salut,
Iti recomand sa mergi cu telefonul, factura si garantia acestuia intr-un Orange Shop, pentru verificari suplimentare sau o eventuala trimitere in Service a telefonului.
Cu prietenie,
Orange Helper
Buna orangekhelper, totul ba fi cotra cost?
Daca e foarte mica pata o sa-si revina in cateva zile in caz ca nu isi revine trebuie schimbat, insa in garantie nu ti-l vor face, iar de display cam greu de gasit sau sa zic momentan nu se gaseste