Deci daca doar display--ul este afectat ar trebui sa ruleze la fel ca inainte dupa inlocuire, dar din ce zici s-ar putea sa fie s placa de baza lovita (ma refer la cum ai descris incidentul) si daca are ceva placa de baza s-ar putea sa ai probleme...ca sa intelegi placa de baza este cam cat telefonul...
Deci din ce am vazut decat un display de S7 Edge face 1.000 lei, mai pui si mana de lucru, cam 1.300 - 1.400 lei (asta daca iti pune display bun, ca daca iti pune unul vai de mama lui poate sa ajunga si la 500 lei, dar nu o sa fie bun de nimic
Multumesc pentru raspuns. atunci ii schimb geamul, nu? si cat o mai functiona...intre timp strangem bani de altul nou.
m-am cam plafonat. copil, munca si munca acasa, ce parere ai despre s9 dual sym, sau ce alt dual sym peste s7 ( bine banii ii strang in jumate de an, ca de..."sotul face ca trenu"
In primul rand mersi pentru funda si in al 2-lea rand ti-am raspuns in privat la aceasta intrebare. Daca nu s-a trimis spune-mi si scriu din nou aici
Buna.Se poate inlocui doar sticla de protectie ecran la Samsung S7 edge dar trebuie ca ecranul sa nu aiba pete, dungi roz sau touchscreen inactiv.Pretul pentru inlocuirea sticlei la Samsung S7 edge este in jur la 500 lei.
Stima.
aledior123 întreabă: