| سشغع_ظشیشب_1994 a întrebat:

Buna, am si eu o întrebare. Am un LG Si nu îmi mai merge ecranul, merge doar când tin apăsat in coltul din stânga. Altfel nu merge, stiti ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Cum a spus si sierra, cel mai probabil ti-a cazut, sau te-ai asezat pe el sau ceva de genu. Daca zici ca merge atunci cand apesi coltul din stanga, cel mai probabil ai o problema de contact. Ceva nu face contact asa cum ar trebui. Cu putin noroc, nu va trebui sa schimbi ecranul, dar ma indoiesc. Nu ai ce sa faci decat sa te duci cu el la un service.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Probabil a căzut/l-ai lovit. Trebuie schimbat ecranul la un sevice

| سشغع_ظشیشب_1994 explică:

Am fost la service mi la făcut a mers dar după o luna iar a început sa nu mai meargă nu știu ce are. M-am gândit sa umblu eu la el dar după poate îl stric Si mai tare laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-l inconjori cu banda adeziva si acolo unde trebuie sa tii tu apasat pui o bucata de carton. Practic o va tine apasata acolo si se va vedea fara sa mai misti tu un deget.

| سشغع_ظشیشب_1994 explică:

Va mulțumesc mult pentru răspunsuri l-am făcut am umblat eu la el, avea o lita ridicata sus Si ea normal trebuie lăsată in jos. stau Si mă gândesc. data trecută la service mi-a luat 50 de lei sa îmi lase o lita in jos happy mulțumesc kiss