Eu iti recomand Samsung Galaxy S4 (din experienta) Are un sistem de operare foarte avansat dar care totusi nu se compara cu Iphone 5S. Pentru cunoscatori, Samsung G. S4 este un telefon destul de ok Facand diferenta dintre el si LG G2 eu cred ca SAMSUNG bate LG in schimb de la LG iti recomand cu toaaaaata dragostea TV-urile :**:**:** Puuuup si numai bine Fundita?
LG G2 a fost prezentat la New York de către Jong-seok Park, preşedintele şi directorul LG, apoi a vorbit despre dotările tehnice Steve Mollenkopf, COO al Qualcomm. Evenimentul a fost lipsit de fastul Samsung, când şi-a prezentat Galaxy S4, dar LG G2 nu este lipsit de dotări şi funcţionalităţi care să-l pună în top deasupra celorlalte smartphone-uri. Ce dotări oferă LG În primul rând, LG G2 renunţă cu totul la butoanele de pe lateral şi le are pe spate, sub cameră. Acolo vei găsi, în centrul butoanelor de controlare a volumului, butonul de pornire/oprire a telefonului, dar şi de blocare. Butonul de micşorare a volumului, ţinut apăsat câteva secunde, porneşte camera foto, iar cel de mărire a volumului lansează aplicaţia QuickMemo.
LG G2 a fost prezentat la New York de către Jong-seok Park, preşedintele şi directorul LG, apoi a vorbit despre dotările tehnice Steve Mollenkopf, COO al Qualcomm. Evenimentul a fost lipsit de fastul Samsung, când şi-a prezentat Galaxy S4, dar LG G2 nu este lipsit de dotări şi funcţionalităţi care să-l pună în top deasupra celorlalte smartphone-uri. Ce dotări oferă LG În primul rând, LG G2 renunţă cu totul la butoanele de pe lateral şi le are pe spate, sub cameră. Acolo vei găsi, în centrul butoanelor de controlare a volumului, butonul de pornire/oprire a telefonului, dar şi de blocare. Butonul de micşorare a volumului, ţinut apăsat câteva secunde, porneşte camera foto, iar cel de mărire a volumului lansează aplicaţia QuickMemo. Telefonul este mai mare, atât ca dimensiuni, cât şi ca greutate, faţă de Galaxy S4, dar are şi un ecran mai mare, de 5, 2 inci full HD cu tehnologie IPS LCD a LG. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2, 3 GHz, memoria RAM este de 2GB şi spaţiul de stocare este de 16 sau 32GB. Se poate să aibă şi slot pentru microSD, dar în funcţie de ţară. În plus, camera foto este de 13 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii (nu digitală, ceea ce e important), înregistrează video full HD la maximum de 60 cadre pe secundă, iar cea frontală este de 2, 1 megapixeli. Când vine vorba de conectivitate, este asigurată prin WiFi, Bluetooth 4.0, port microUSB la care poţi conecta şi o tastatură, GPS, NFC şi Miracast. Iar bateria, pentru toate acestea, este de 3.000 mAh. Totuşi, în anumite ţări s-ar
Cele mai interesante şi importante 5 funcţii ale LG G2 LG G2 rulează Android 4.2.2 Jelly Bean, iar compania n-a renunţat la interfaţa sa deja familiară de la vechiul Optimus G. Au fost aduse şi acele mini aplicaţii pe care le poţi trage peste ceea ce deja rulezi - calculator, browser, memo etc. -, dar există şi un mod Slide Aside care presupune că poţi trece în fundal câteva aplicaţii şi le aduci în prim-plan printr-o derulare pe ecran a trei degete. Este un mod interesant şi s-ar putea dovedi la fel de util ca Multi View de la Samsung. Camera foto este mult îmbunătăţită faţă de alte modele LG, dar are un avantaj şi faţă de alte smartphone-uri. Spre exemplu, stabilizarea optică a imaginii este ceea ce Nokia a introdus anul trecut cu Lumia 920. Utilă este, rămâne de văzut şi cât de performantă. În plus, LG introduce focalizarea pe mai multe puncte, lucru deja făcut de aparatele foto profesionale, dar nu şi de telefoane. Atunci când ai de imortalizat câteva lucruri şi sunt la o oarecare distanţă unul de altul, dar încă în prim-plan, se dovedeşte o funcţie tare utilă.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: