Ok, atunci suna la *222 si asculta cu atentie meniul. in ramura servicii, alege casuta vocala, apoi activare. Dupa ce s-a activat, suna la 333 sau 334 si configureaza mesageria. Robotelul te indruma pas cu pas, deci o sa fie simplu. Daca mai ai intrebari, scrie-mi.
Depinde pe ce retea esti.cosmote sau Orange? daca esti pe cosmote numarul mesageriei vocale este 177, dar prima data trebuie sa suni la 1234 si sa intri in direct cu un consultant de la serviciul de relatii cu clientii, sa soliciti activarea mesageriei vocale, iar apoi dupa un eventual mesaj de confirmare, vei putea sa iti personalizezi mesageria vocala.pe Orange este alta situatia: suni la *100# si din ramura setari automate selectezi mesagerie vocala, iti va aparea inactiv, si selectezi activare, apoi dupa mesajul de confirmare o vei putea personaliza.
Buna, casuta vocala trebuie activata. Depinde in ce retea esti. Pentru Orange: suni la 200 si urmezi instructiunile robotului, astepti mesajul de confirmare, suni la 555 si iti configurezi casuta. Vodafone: apelezi *222 si urmezi instructiunile robotului, apoi apelezi 334 pentru configurare. Cosmote: suni la 1234 si ceri operatorului activarea mesageriei vocale, astepti mesajul si suni la 177 pentru configurare. Daca nu ai inteles ceva, intreaba-ma.
Sunt in reteaua Vodafone
Mersi mult de tot da mai am o intrebare daca sun cum mi-ai zis u imi ia bani?
Hei eu am o intrebare zice ca numarul 222 nu este bun si sunt pe Vodafone
Ok, atunci suna la *222 si asculta cu atentie meniul. in ramura servicii, alege casuta vocala, apoi activare. Dupa ce s-a activat, suna la 333 sau 334 si configureaza mesageria. Robotelul te indruma pas cu pas, deci o sa fie simplu. Daca mai ai intrebari, scrie-mi.
Daca esti pe Orange suna la 555 si alege limba romana apoi trebuie sa pui un cod de 4 cifre diferit de 0000 si 1234 si apesi # si dupa aceea iti spune robotelul ce sa faci