| alinrabulea a întrebat:

am si eu o mica problema, mi se descarca foarte iute bateria la telefon. Si noaptea daca nu-l pun la incarcat mi se descarca cate 40-50%. Va rog ajuta-ti-ma.

Răspuns Câştigător
| FastAndLudicrous7 a răspuns:

Si eu patesc la fel ca tine, dar depinde de telefon( eu am un s4 mini). M am interesat si daca il folosesti de ceva vreme bateria este pe moarte si ar trebui schimbata. Totusi poti incerca aplicatii care inchid aplicatiile ce ruleaza in background sau cand ecranul este blocat. Eu folosesc ShutApp pentru a le inchide si Doze pentru a nu lasa aplicatiile sa se conecteze la net cand ai ecranul blocat. Sper ca am fost de ajutor

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Schimba bateria. Aplicatiile nu te ajuta cu nimic.

| GabiHard a răspuns:

Poti Pune telefonul la incarcat pentru 24ore cu telefonul inchis Fara sa for deranjat or schimba bateria!

| LaylaNico a răspuns:

Inainte sa inchizi telefonul verfica, ca ai inchis internetul, poti schimba bateria, sa instalezi aplicatii sa activezi economisire baterie sau sa opresti fortat anumite aplicatii nedorite

| Ihatepink21 a răspuns:

Cauta pe magazin play battery doctor. Ajuta mult si nu o sa ti se mai descarce asa repede :* Fundita?

| Pool77 a răspuns (pentru Ihatepink21):

Adica stai asa. laughing))))))))))))
Hai sa punem inca o aplicatie pe telefon, care nu te ajuta la nimic doar daca ruleaza in background, si nici acolo nu te ajuta la nimic.
Desteapta mai esti, ce sa zic. laughing))))))

| Lupoiudenisa a răspuns:

Te poate ajuta daca ai programe antivirus, de pilda 360 security life unde gasesti un paragraf numit economisirea bateriei si daca dai acolo poate sa faca bateria ta sa dureze mai mult.