| Ioana_Tanase_1993 a întrebat:

Am si eu o problema cu un Orange zilo. Acum 2 zile am vrut sa instalez un joc pe el si se pare ca dupa a luat-o razna, era un joc de numai 30 mb, tip de joc care l-am mai avut si inainte si nu am avut probleme. Am mai fost cu el in service la inceputul anului asta, timp de 3 luni la rand, a stat mai mult in service decat la mine, aceeasi problema, se blocheaza, se reaprinde apoi ramane numai sigla Orange. Tot ce salvez pe el merge pe cardul sd (are numai 2 GB), n-am muzica pe el, doar poze, cateva aplicatii importante gen yahoo, fb si messengerul, whats up, lanterna si fast reboot, aplicatii luate din magazin si salvate tot pe sd. Fb-ul nu mrge, l-am pastrat doar pentru messenger, deci am incercat sa las pe el minim de date ca sa aiba spatiu de rulare. Ce ma deranjeaza iarasi sunt aplicatiile de la Orange ca nu le pot dezinstala si de care nu ma folosesc cam deloc, in afara de antivirus, as fi pus altul daca merge sa scap de al lor. Telefonul pe care il am acum e un zilo schimbat de cei din service a treia oara dupa ce l-am dus in service pe cel vechi. Si observ ca e o problema generala la tipul asta de tel. ce se poate face cand ii ramane doar sigla pe ecran, sa nu mai fiu nevoita sa-l tot duc in service?

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Daca este o problema de soft, atunci nu se poate rezolva decat prin trimitere in service. Iti recomand sa mergi din nou cu telefonul in service si sa le comunici toate aceste detalii.

Cu prietenie,
Orange Helper

| Ioana_Tanase_1993 explică (pentru OrangeHelper):

Il duc in service dar pana il repara eu raman fara telefon, nu se poate sa il schimbe cu alt tip de tel? Nu mai vreau zilo ca mi s-a luat de problemele pe care le implica

3 răspunsuri:
| Nicusor342 a răspuns:

Telefonul nu suporta multe jocuri.nu are multa memorie

| Ioana_Tanase_1993 explică (pentru Nicusor342):

Ce multe jocuri ca ala era singurul joc pe care l-am instalat, stiam de la cel vechi ca nu pot pune mai mult de 3 jocuri pe el