Clic pe Start>Run>%AppData%Roaming>Yahooo! Messenger>id-ul tău acolo găsești toate id -urile care le-ai avut în listă.
Intra pe Messenger dupa Pc, apoi iti vei gasi toate id-urile in Agenda de Adrese care este in partea de jos a messengerului
Ar fi o chestie. sa te uiti in lista de ig si sa le bagi pe fiecare in parte inapoi de acolo. daca nu apar acolo nu ai ce face trebuie sa le bagi iar
Nu sunt la ignore ca m-am uitat . cum sa le bag din nou. daca numai am de unde sa le iau
Le ceri din nou...
De asta ma si agit asa, aveam id-uri importante care nu mai pot face rost de ele. nu ma intereseaza idurile de la colegi sau prieteni. erau iduri importnate.
Si eu am patit asa cu un Sony Ericsson xperia x8.Eu aveam vreo 25 id-uri de la prieteni si colegi, si le-am cerut din nou. Daca aveai multe e nasol pentru ca nu cred ca se vor mai recupera.
Tot xperia x8 am si eu. aveam id-uri importante, crare nu am de unde sa le mai iau, chiar nu se mai poate face nimic?
Deci...Stii cand intri pe mess iti apareau toate contactele, putin mai sus poti sa ii cauti dupa litere.Incearca la un id pe care il stii si care ti s-a sters sa il cauti.Eu asa am facut! Succes!
Deci...Stii cand intri pe mess iti apareau toate contactele, putin mai sus poti sa ii cauti dupa litere.Incearca la un id pe care il stii si care ti s-a sters sa il cauti.Eu asa am facut! Succes!