| AncaAncc2323 a întrebat:

Am si eu o problema, ma tot suna cineva cu numar privat de ceva timp.Am Motorola motoluxe stie cineva cum pot sa-l blochez sau sa-i fac ceva sa ii dea ocupat cand ma suna? Va rog mult! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| teo812 a răspuns:

Telefonul este posibil sa aiba aceasta functie in setarile pentru apel, iar daca nu gasesti pe store tot felul de aplicatii de genu. nu am folosit niciuna, dar uitate si tu pe acolo la cele cu cel mai mare rating, si citeste descrierile

3 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Daca nu poti sa blochezi, raspunde si inchide rapid, iar noaptea inchide-l sau da-l pe silentios. Trebuie sa fie vreun coleg obsedat.

| Elektro a răspuns:

Exista un call blocker care blocheaza pe toti cei care suna pe necunoscut, da nu sunt sigur care

| TheMargean a răspuns:

DA!
Exista pe net un site, romtelecom voce, iti faci acolo un cont, si ti se va atribui un numar de telefon.
Apoi din setarile telefonului tau (motorola_, trebuie sa redirectionezi apelurile pierdute, adica cele care nu raspunzi la ele. la acel numar de la romtelecom voce
dupa ce te suna persoana respectiva, se va face redirectionarea la numarul de romtelecom
intri in contul tau de la romtelecom voce, si te uiti la jurnal apeluri, la apeluri pierdute, si iti va aparea numarul intreg, chiar daca te-a sunat pe numarul tau normal, cu numar ascuns!
Succes!