Pentru a avea internet pe acel telefon ai mai multe obtiuni. Inainte de aia iti tin o lectie despre internetul mobil. Sunt mai multe tipuri GPRS - de acu 10 ani -, EDGE ( un gprs mai bun, acum vreo 7 ani ) si 3G ( de 10 ori mai rapid ca edge, poti vizualiza youtube si altele ) si 4G ( de 3 pana la 10 ori mai rapid ca 3G). In Romania cel mai bun e 3G. Telefonul tau nu are 3G, are EDGE. Il poti activa de pe siteul la Orange sau de la ce operator l-ai cumparat. Trebuie sa platesti 3 euro lunar, oricum, nu cred ca se merita pentru ca nu are 3G, cu EDGE poti doar naviga pe facebook, messenger, google dar nu poti vedea videouri online, si este destul de lent. Dar ca sa te inveti cu internetul pe mobil, pentru inceput activeazal, sa inveti. Daca esti pe Orange iti trimit acum un link, s-ar putea ca telefonul sa nu aiba internetul activat de cei de la Orange, nu toate telefoanele sunt activate. 3G este universal, 3G este mult mai accesibil decat EDGE, asta e avantaju. Deci data viitoare cumparati telefon cu 3G. http://www.orange.ro/smartphones/index.html
Telefonul e cumparat de la Germanos. Dar am cartela de Vodafone. imi spui cum as face si asa. ?