| Ionut_Dary_1992 a întrebat:

am si eu un iPhone 5s si de ceva timp, in jur de o luna imi tot spune ca nu mai are memorie si ca nu mai poate face poze si nu imi mai merge nici what's app-ul, iar eu am intr-adevar 3200 de poze, si in jur de 20 de aplicatii, nu stiu ce as putea face cu el, nu pot descarca toate pozele in calculator, iar eu nu le pot sterge pana nu le am pe toate in siguranta, plus ca parintii mei spun ca am un telefon foarte bun si ca nu trebuie schimbat, mai ales ca il am doar de un an si trei luni, ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Si ce dracu faci tu cu 3200 de poze in telefon? Zi ca e iphone de 16 GB si nu ma mir. Si din alea 20 de aplicatii cate nu sunt jocuri?

Sper ca te-ai prins de apropourile care ti le-am batut daca nu o sa fiu direct:
- descarca pozele pe calculator(nimeni nu sta sa se uite la 3200 poze zilnic si se pot descarca toate in pc, cu importare directa) sau daca le vrei aproape foloseste un serviciu de cloud, daca ai net destul bineinteles
- sterge din aplicatiile care nu le folosesti si da aici ma refer la jocuri ca alea sunt inutile.

Daca nici un sfat nu iti convine, ia-ti un telefon cu memorie de 128GB si sa ii poti pune card de 128GB si dupa aia ii arhisuficient.