| AdelinaCristina123 a întrebat:

Am și eu un telefon "Samsung galaxy a5 2017" care a avut 32 de GB, iar în această seară avea 25-26, după a început să scadă la 17, 2 GB.Imi puteti spune ce aș putea face ca să crească înapoi la măcar 28-29 de GB? Aa și am șters chiar multe poze si videoclipuri, chiar si aplicatii sau jocuri si tot scad GB.Vă rog, chiar aș vrea să am la loc 28-29 dau măcar 27 de GB.Scuzați categoria.

3 răspunsuri:
| TheRealFantasy a răspuns:

Uită-te la setări, la memorie/stocare sau în Managerul de fişiere (File Manager) şi sigur îţi apare acolo exact ce îţi consumă din memorie. Așa vei şti unde să te uiţi şi ce să ştergi.
Niciodată nu va fi memoria de stocare exact 32 gb, o parte din acei gb (5-10 gb, poate şi puţin peste la unele telefoane) îi va ocupa firmware-ul (adică sistemul de operare al telefonului.
Restul de obicei e ocupat de aplicaţii (Facebook, messenger, whatsapp, Instagram, astea ocupă cel mai mult din memorie), jocuri şi muzică/poze/filme dar poţi să descarci o aplicaţie tip cleaner care să îţi şteargă cache-urile si alte fisiere inutile (gen 360 security, Avast, AVG care sunt şi antiviruşi); îl/le poţi dezinstala după ca să nu ocupe şi astea spaţiu-n plus. happy

| petruraul a răspuns:

Odata ce ramane datele activate ele scad, deci opresti datele mobile, adica de internet, si cand vrei sa intri pe net din nou reactivezi,

| tpuuser100 a răspuns:

E foarte mult 26, nu știu de ce ți-ai luat telefon cu 32 gb memorie dacă vrei sa folosești doar 4 dintre ei.