1. Asigura-te ca ai semnal bun pe internet
2. Opreste restul aplicatiilor, mai ales pe cele care ocupa multe resurse
3. Fa telefonului o resetare de fabrica
E batran. Poti incerca o resetare la setarile din fabrica, poate il mai stabilizeaza putin dar deja cam trebuie sa te gandesti sa-ti iei un telefon nou.
Regret sa iti stric filmul dar telefonul e din Martie 2018, adica are peste 4 ani. Cand a fost scos pe piata Samsung a promis ca o sa ofere updateuri pentru 2 ani deci l-ai cumparat cu Android Pie si acum ruleaza android 11 sau 12, dar tot esti cu 2 sau 3 versiuni de android in urma.
Acum, nu ma intelege gresit, el o sa mai mearga ceva vreme pana sa isi dea duhul, probabil ajunge la 5 pana sa inceapa sa nu mai duca anumite aplicatii doar ca o sa vezi din ce in ce mai multe probleme ca aia descrisa mai sus, asta e doar inceputul.
Bună, telefoanele pe android, cu cât le trec actualizările de soft, cu atât se „sacadează„ mai tare, așa este nu ai ce ii face. Sunt deja destul de multe actualizări și posibil că de la asta, daca spui ca nu are probleme majore, sau memorie plină. Sper că te am ajutat!
E normal, telefonul este prea vechi. Si eu am avut un Note 9 din 2018 pana acum in 2022, făcea exact la fel.