Salut. In settings - accesibility - face -ID & attention - dezactivezi a doua funcție "Attention Aware Features".
Multumesc mult. De dimineata m-au sunat cei de la Apple si am rezolvat problema cu ei in telefon. M-au pus sa fac exact ce ai zis tu si a mers!
Mă bucur ca am putut să te ajut?
Du l in service reparatii telefoane sa i schimbe ei difuzorul si microfonul poate sa dezlipit casca o sa vada ei
Pai il am de o saptamana… nou din magazin…nu cred ca e problema de service pentru ca volumul soneriei se diminueaza in functie de pozitia telefonului. La ridicarea lui de pe o suprafata plana si in momentul cand il tin oblic in mana. Deci e clar ca percepe ca telefonul a fost atins si am auzit apelul…este un senzor care percepe miscarea telefonului si diminueaza sunetul dar nu stiu unde sa intru sa dezactivez setarea asta
Tot in setari trebuie sa umblii cauta tutoriale pe Youtube si vezi cum fac ăia
Am cautat peste tot…am luat tot site-ul Apple la mana...nu am gasit pe nicaieri…am facut si programare la ei pe site sa ma sune saptamana viitoare…
Dul la ei in service la garantie o fi defect telefonul sa iti dea altul sau banii inapoi, numai cumpăra iphone ca nu sunt bune sunt chinezarii ordinare care costă o caruta de bani si sunt proaste, androidul este cel mai bun, Samsung Motorola xiaomi astea sunt telefoane bune nu ce ai luat tu, cit ai dat pe el?