| PinkFlowers123 a întrebat:

Buna. Am un iphone 15 plus. Daca telefonul este pe masa si ma suna cineva, soneria se aude tare. In momentul in care ridic telefonul, soneria aproape ca nu se mai aude, se aude foarte incet. De asemenea, daca sunt cu telefonul in mana si suna, la fel de incet se aude. Deci soneria se aude puternic doar in momentul in care telefonul este pe o suprafata plana si este neatins. Stiu ca probabil diminueaza sunetul atunci cand percepe ca ai sesizat apelul si l-ai ridicat, sau este un senzor care percepe faptul ca am telefonul in mana si trebuie sa sune mai incet dar pe mine ma enerveaza la maxim diminuarea soneriei la ridicarea telefonului, sau diminuarea ei atunci cand am telefonul in mana. Am cautat peste tot in setari sa dezactivez acesta optiune si pe site la Apple dar nu am gasit nimic???? va rog daca aveti idee daca se poate stabili volumul soneriei la maxim indiferent daca telefonul este ridicat sau tinut in pozitie oblica. Pur si simplu nu imi place aceasta optiune. Multumesc anticipat!????

Răspuns Câştigător
| Mihaiapple20 a răspuns:

Salut. In settings - accesibility - face -ID & attention - dezactivezi a doua funcție "Attention Aware Features".

| PinkFlowers123 explică (pentru Mihaiapple20):

Multumesc mult. De dimineata m-au sunat cei de la Apple si am rezolvat problema cu ei in telefon. M-au pus sa fac exact ce ai zis tu si a mers!

| Mihaiapple20 a răspuns (pentru PinkFlowers123):

Mă bucur ca am putut să te ajut?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Du l in service reparatii telefoane sa i schimbe ei difuzorul si microfonul poate sa dezlipit casca o sa vada ei

| PinkFlowers123 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai il am de o saptamana… nou din magazin…nu cred ca e problema de service pentru ca volumul soneriei se diminueaza in functie de pozitia telefonului. La ridicarea lui de pe o suprafata plana si in momentul cand il tin oblic in mana. Deci e clar ca percepe ca telefonul a fost atins si am auzit apelul…este un senzor care percepe miscarea telefonului si diminueaza sunetul dar nu stiu unde sa intru sa dezactivez setarea asta

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru PinkFlowers123):

Tot in setari trebuie sa umblii cauta tutoriale pe Youtube si vezi cum fac ăia

| PinkFlowers123 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am cautat peste tot…am luat tot site-ul Apple la mana...nu am gasit pe nicaieri…am facut si programare la ei pe site sa ma sune saptamana viitoare…

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru PinkFlowers123):

Dul la ei in service la garantie o fi defect telefonul sa iti dea altul sau banii inapoi, numai cumpăra iphone ca nu sunt bune sunt chinezarii ordinare care costă o caruta de bani si sunt proaste, androidul este cel mai bun, Samsung Motorola xiaomi astea sunt telefoane bune nu ce ai luat tu, cit ai dat pe el?