Daca ai ios pe el si itunes il recunaste, fi sigur ca e original 100 %. Faza cu aplicatiile care nu merge este ca este un model mai vechi si nu le suporta.
Nu ai ce face, daca aplicatia e incopatibila, iphoneul nu o poate duce, e un model mai vechi.
Eu am inteles ca trebuie sa fac niste updateuri da nu stiu cum...
Daca ai deja ios 4.2.1 nu mai poate suporta niciun update, acesta fiind ultima verdiune de ios pentru acest device.
Am inteles ca este fake..asa zic unii ....Chiar asa este?
Daca ai ios pe el si itunes il recunaste, fi sigur ca e original 100 %. Faza cu aplicatiile care nu merge este ca este un model mai vechi si nu le suporta.
Salut,am un iphone 3gs versiunea 6.1.3 si nu pot sa descarc nici o aplictaie, imi poate explica cineva ce sa fac...sa o pagina sa gasesc niste jocuri gratis pentru versiunea mea
Daca ai versiunea 6.1.3 nu poti face jailbreak inca, deci nu vei putea transfera aplicatii crackuite pe telefon. Nu trebuia sa faci update la aceasta versiune.I prezent exista doar o metoda de jailbreak pentru aceasta versiune dar e thetered (adica daca ti se descarca telefonul nu il vei putea deschide decat cu pc-ul printr-o aplicatie).