| sky000 a întrebat:

Am un iphone 4 achizitionat de o zi. Mi-am descarcat aplicatia Yahoo Messenger si am vrut sa dau video call/ webcam si deodata mi s-a albit tot ecranul. Am cautat pe net si am gasit ceva in care trebuia sa apas in acelasi timp butonul de Home si Sleep. Am facut asta dar, cand s-a deschis lumina nu mai era continua, palpaia intr-un fel. Mentionez ca touch'ul merge f bine, doar lumina nu e continua ca sa zic asa. ce pot sa fac?
PS: inainte sa se deschida a aparut semnul Apple dar marginile ecranului erau albe.

Răspuns Câştigător
| valentino52 a răspuns:

Daca telefonul e neverlocked il conectezi la PC si ii dai un restore. Daca nu ti-l vede cand e conectat la PC repeti pasii Home+Sleep 30 secunde si il bagi in DFU mode, apoi restore. Daca telefonul are gevey sim sau e decodat in vreun fel atunci la service.

4 răspunsuri:
| Al3xutzz a răspuns:

Am un prieten cu LG optimus7 si nu putea da video call... apoi si-a luat Adobe messenger sau ceva de genu
Sper ca te-am ajutat happy

| kolcov a răspuns:

S-a stricat soft-ul, il poti repara, il duci la cineva care stie sa iti bage alt soft.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De service nu ai auzit? Nu mai fa asta pe cont propriu acasa. Nu toate sfaturile de pe internet sunt bune!

| Geany_Molea_1994 a răspuns:

Si eu am patit la fel si imi palpaie ecranul.nu stiti ce pot face sa nu mai palpaie? nu as vrea sa-l vand