Trebuie sa setezi centrul de mesaje. **5005*7672*+40722006000# (pentru Vodafone cartela sau in loc de 6000 4000 daca e abonament). Daca nu esti la Vodafone in loc de 0722006000 incearca centrul de mesaje de la Orange sau cosmote.
Ok..am gasit numarul centrului de mesaje la cosmote ca fiind +40766000510...dar nu stiu cum se seteaza asta.
Formeaza **5005*7672*0040766000510#
Configurare reusita, adresa centru service..nici o adresa...deci nu mai inteleg nimic
Asa apare "nici o adresa", nu stiu de ce, dar centrul de mesaje ramane salvat si poti trimite mesaje oricand
Nu am rezolvat nimic, dar mersi
Pai daca nu ai dat si tu mai multe detalii...asa se seteaza centrul de mesaje la iphone am facut-o de zeci de ori, tot ce difera si conteaza este pe ce retea esti si daca esti la cartela sau abonament pentru ca difera centrul de mesaje (ultimele cifre care le introduci difera)
Am incercat sa detaliez cat pot de mult.dar numai asta imi aparea..nu cunosc situatia, eu am cautat pentru cosmote, cartela, si l-am gasit pe cel de mai sus..si de aici..nu a mers si nu stiu ce sa ii mai fac.
Posibil ca nr la care vrei sa trimiti sa il ai la Blocate acolo la Mesaje. Daca nu fa un backup si dai un reset
Nu merge si nu este la blocate..asa face la toti, daca iti baga cineva cartela in telefonul meu, lui ii merge, daca o bag eu in telefonul lui..lafel merge... daca o pun inapoi in telefonul meu merge cat sa trimit 2 mesaje. dupa iar numai merge