| diana0983 a întrebat:

am un iphone 5S de cam 4-5 luni. Si imi tine foarte putin bateria si m-am gandit s-o schimb, e posibil?

Răspuns Câştigător
| هوراس a răspuns:

Este posibil, dar problema este că la iPhone în general bateria ține destul de puțin (propria experiență)winking iPhone sunt cele mai bune telefoane făcute vreodată, dar la capitolul baterie sunt praf

| diana0983 explică (pentru هوراس):

Faza e ca pe mine chiar ma tine putin, am prieteni carora le tine cel putin o zi, pe mine in repaus ma tine cel mult 10 ore in REPAUS, iar daca stau pe net, in 2 ore e gata...

| هوراس a răspuns (pentru diana0983):

îți recomand să cauți pe net, la un site de încredere happy

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru هوراس):

La ce capitol e cel mai bun telefon? poate la vanzari ca toti cocalarii isi cumpara iphone pentru ca este de "firma" ca la performanta e praf.

| هوراس a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

IPhone câștigă prin simplitate, iar Samsung câștigă prin numeroasele gadget-uri care le au, cel puțin mie asta mi-a plăcut cel mai mult. sunt ambele niște telefoane bune, dar destul de diferite. la iPhone, dezavantajul este că bateria e praf. la Samsung, cel puțin după părerea mea, sunt cam sensibile. l-am scăpat pe al meu în baie pe gresie și s-a zgâriat puțin, iPhone-ul l-am scăpat și pe ăla, că se mai întâmplă laughing dar nu s-a zgâriat/spart. oricum, ambele telefoane sunt foarte bune și merită cumpărate happy

8 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Cei de mai sus fabuleaza: in primul rand, ai nevoie de scule speciale, care trebuiesc comandate. In al doilea rand, oriunde am fost, nu am văzut vreo baterie de iPhone la vanzare.
Service.

| AllexStefanPhoto19 a răspuns:

Da, e posibil. Cauta sa iti cumperi ceva din reprezentanta si sa o formatezi corespunzator

| diana0983 explică (pentru AllexStefanPhoto19):

Din ce magazine as putea sa cumpar?

| Ra3va5 a răspuns:

Buna.Este posibil si nici nu costa asa de mult dar risti sa ta tena la fel laughing