Este posibil, dar problema este că la iPhone în general bateria ține destul de puțin (propria experiență) iPhone sunt cele mai bune telefoane făcute vreodată, dar la capitolul baterie sunt praf
La ce capitol e cel mai bun telefon? poate la vanzari ca toti cocalarii isi cumpara iphone pentru ca este de "firma" ca la performanta e praf.
IPhone câștigă prin simplitate, iar Samsung câștigă prin numeroasele gadget-uri care le au, cel puțin mie asta mi-a plăcut cel mai mult. sunt ambele niște telefoane bune, dar destul de diferite. la iPhone, dezavantajul este că bateria e praf. la Samsung, cel puțin după părerea mea, sunt cam sensibile. l-am scăpat pe al meu în baie pe gresie și s-a zgâriat puțin, iPhone-ul l-am scăpat și pe ăla, că se mai întâmplă dar nu s-a zgâriat/spart. oricum, ambele telefoane sunt foarte bune și merită cumpărate
Cei de mai sus fabuleaza: in primul rand, ai nevoie de scule speciale, care trebuiesc comandate. In al doilea rand, oriunde am fost, nu am văzut vreo baterie de iPhone la vanzare.
Service.
Da, e posibil. Cauta sa iti cumperi ceva din reprezentanta si sa o formatezi corespunzator
Din ce magazine as putea sa cumpar?