| Racoviteanu_Larisa_1995 a întrebat:

Am un iphone 6s cu 16 gb si, bineinteles, i-am consumat foarte repede. Ma confrunt cu aceasta situatie de multa vreme, asa ca am hotarat sa-mi cumpar memorie pe telefon, numai ca este o problema. Nu stiu cum functioneaza toata treaba, adica am cautat si pe net si nu prea m-a ajutat. Ce nelamurire am eu este ca in momentul in care dau sa cumpar memorie imi afiseaza sa selectez durata acestei cumparari, observand ca poate dura o luna, 2 luni, un an, etc. Intrebarea mea este daca as selecta o luna de plata pentru 50gb dupa expirarea acestei luni ce se intampla cu cei 50gb daca am folosit deja din ei? Adica imi sterge tot ce a ocupat din acea memorie cumparata sau imi pastreaza toate datele, pozele, sau ce o sa-mi mai ocupe? Nu stiu cum ar functiona. Daca stiti, va rog sa ma ajutati. Multumesc!

1 răspuns:
| Ineys a răspuns:

Daca nu ma insel o sa-ti ramana datele, dar nu mai poti incarca altele.

E ceva de genul: Cumperi 50 de GB si sa zicem ai ocupat 30/50GB. Cand iti expira o sa ocupi 30/5GB (parca atat ai gratis), da, stiu suna ciudat dar fisierele iti raman acolo, doar ca nu mai poti incarca altele.