| Khiley a întrebat:

Bună! Am un iPhone 6s și am versiunea de IOS 13 și aș vrea să am versiunea veche de IOS 9. happy
Sincer îmi place mult mai mult această versiune deoarece cu toate că este pentru unii demodată eu m-am obișnuit cu ea.
Dau funda! =-)

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Înțeleg că te-ai obișnuit, problema se pune altfel. O parte din aplicații sunt actualizate și se actualizează in continuare, vor exista probleme de compatibilitate între aplicațiile din Apple store, inclusiv cu serviciul Apple store și versiunea ta de iOS 9. Nu-ți recomand trecerea la iOS 9, s-ar putea face doar prin jailbreak, pentru că este o versiune veche, care nu mai este semnată digital de către Apple. În momentul în care este instalată o versiune de iOS, fie ea actualizare sau un patch, ea este verificată in mod automat prin intermediul servelor Apple dacă este sau nu semnată digital(SHSH Blob checking). Dacă nu este, nu poate fi încărcată și instalată pe iPhone-ul respectiv. Asemenea situație tale, procedura necesită jailbreak (acces de administrator / Root). Nu este în regulă, pentru că jailbreak înseamnă un deficit în ceea ce privește securitatea telefonului. Îți asumi din momentul în care faci jailbreak că știi ce instalezi pe telefon și cum ți-l configurezi, nu este pentru un utilizator obișnuit. Jailbreak este destinat doar pentru developing.
La cât de veche este versiunea și saltul până la iOS 9, este imposibil nici măcar cu jailbreak să faci bypass la Blob-urile verificate constant de serverele Apple.

Cum am zis, nimic nu întrece sistemele de securitate furnizate de compania Apple pentru toate device-urile.

3 răspunsuri:
| Robertandrei4858 a răspuns:

Mergi într-un service si te rezolva băieții contra-cost bineînțeles.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Nu mai poti face downgrade eventual o interfatasau tema de ios9

| alexalx1234 a răspuns:

Nu se mai poate pune iOS 9 și chiar dacă se putea, majoritatea aplicațiilor nu mai funcționează pe iOS 9.