| Andreea_Voinea_1998 a întrebat:

Am un prieten plecat in Anglia, e acolo de aproape 3 luni. Ideea e ca el vrea sa isi faca un abonament la telefon, ne-am interesat la unele persoane si au spus că se poate fara vechime doar cu cont in banca altele ca nu se poate.
El mai mult vrea abonament pentru telefon, din cate stiu acolo sunt cartele cu minute destul de convenabile, dar există posibilitatea să își cumpere telefonul in rate dar daca se pune problema de vechime sa il acorde vreo firma Așa? După 3 luni de stat acolo? El are un loc stabil de munca, cont bancar. ma poate ajuta cineva cu un răspuns?

Răspuns Câştigător
| vexaystaff a răspuns:

Da se poate eu din prima zi cum am primit pinul bancar am si facut doua abonamente, unul direct in shop iar urmatorul contract online si telefonul a si venit in 3 zile... Nu are importanta vechimea atata timp cat nu are datorii, iar scoringul este cat de cat in crestere, iar cu ocazia asta daca va plati abonamentul scoringul va creste si poti apela si la un imprumut bancar fara probleme, bine inteles dupa o perioada de timp ca fiind bun platnic. Succes!

| Andreea_Voinea_1998 explică (pentru vexaystaff):

Imi poti spune la ce magazine le-ai facut? Cu ocazia asta poate se duce acolo si rezolva.

| vexaystaff a răspuns (pentru Andreea_Voinea_1998):

La carphone warehause, dar e mult mai simplu sa aplice online sau ma rog cum crede el ca e mai bine. apropo sa isi faca si o asigurare pentru smartphone o sa plateasca un pic mai mult abonamentul dar merita se poate da pierdut dupa o perioada de minim o luna si o sa primeasca altul daca intelegi ideea?

| Andreea_Voinea_1998 explică (pentru vexaystaff):

Am inteles. Momentan el se stabilește acolo si nu cred ca se pune problema de dat pierdut. Multumesc mult pentru ajutor happy

| vexaystaff a răspuns (pentru Andreea_Voinea_1998):

Cu mare placere?

4 răspunsuri: