Buna. Si eu am Samsung Galaxy J5. L-am scapat si eu odata de s-a zgariat rau folia iar cand am dat-o jos ecranul era intact nu avea nici o mica zgarietura. Dar nu iti pot spune exact care e situatia cu telefonul tau deoarece nu stiu cat de puternic a fost impactul cu gresia. Asa ca iti recomand sa dai jos folia si sa te uiti. O zi buna!
Vezi daca e fisurat.Noi de unde sa stim daca este sau nu. Daca este fisurat te duci si il schimbi.
Pai daca se vede pe folie ca e spart, atunci ecranul este spart.Dar te poti duce sa-l schimbi, nu e scump.
Ce sa schimb? Folia din sticla logic ca o voi schimba.dar ce nu stiu este dacca si ecranul telefonului, fara sticla este spart.din care am
Ce sa schimb? Folia din sticla normal ca o voi schimba.dar ce nu stiu este daca si ecranul telefonului, fara folie, este spart! Folie este groasă, din cate am spus! Multumesc oricum pentru raspuns
Ti-am raspuns si iti mai raspund o data, ai grija sa nu iei si display-ul jos )) (glumesc, LOL).
Ia folia jos in coltul acela, sa vezi daca e sau nu spart, Doamne.
Multumesc pentru răspunsuri! Am fost astăzi la un băiat care se pricepe! mi a spus ca doar folia din sticla este spartă, nu si ecranul! Multumesc oricum pentru tot!
Scoate floia din sticla de pe el si vezi daca a dat si in geamul lui daca da se schimba e undeva la 150 ron