| SuperGirl122222222222 a întrebat:

Am un Samsung galaxy s4.este nou. De cate ori vorbesc pe line sau la telefon bazaie ca si cum as vorbii cu el langa o boxa. Dar nu am boxe in casa. Bazaie mereu,e stresant. Dar culmea. Astazi am auzit ceva ce nu mi-a venit sa cred. Cu telefonul blocat. fara sa vorbesc la el sau sa fac ceva, se aude bazaitul ala in difuzor si se aude non stop. Ca si cum ar fi langa o boxa. Si culmea, se aude ca si cum ar derula in difuzor o caseta si s-ar invartii. Ce ar putea fi? Daca nici macar nu am telefonul aprins sa se auda asemenea zgomote. Si plus ca aseara la 21:30 m-a sunat un numar cu 15 cifre. Ceea ce nu am mai vazut in viata mea.
Mereu am avut telefoane Samsung.Dar nu am auzit sa bazaie nici unul asa.

1 răspuns:
| Melania24555 a răspuns:

Nu stiu nu am mai intalnit asemenea caz.Si eu am tot S4. Poti incerca sa ii scoti bateria, sa-l scuturi putin. Daca nici asta nu functioneaza cel mai bine ar fi sa te duci la un servis. Sau sa ii desfaci difuzorul. Al meu facea asa pentru ca l-am scapat in lac. -am desfacut difuzorul am scos apa si gata. Imi pare rau dar chiar nu am intalnit asemenea caz. Urmeaza-mi sfatul Si du-te cu el la servis cat inca mai e in garantie sau de unde l-ai cumparat.