| Eookatha a întrebat:

Am un telefon Alcatel OT-991 si nu imi pot insta anumite jocuri de pe Magazin Play. Din pura intamplare am ajuns pe un site unde imi arata cum pot sa schimb Androidul la telefon, insa, pe cuvant daca am inteles ceva. Daca vreunul dintre voi stie sa imi spuna si mie cum pot sa imi fac telefonul compatibil cu toate aplicatiile, v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati spune.
Pentru ajutor FUNDA!

10 răspunsuri:
| magazindecadouri a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa pui o versiune mai noua, pot aparea unele probleme (poate raspunde mai greu la comenzi), @Djandreycs daca te tine bateria mai mult, probabil ca nu mai foloseste toate aplicatiile pe care le folosea inainte. Daca la tine a mers asta nu inseamna ca trebuie sa mearga la toti.

| Eookatha explică (pentru magazindecadouri):

Pai si atunci cum sa fac sa imi mearga aplicatiile? Imi place mult Temple Run 2 si l-as vrea si pe telefon, ca pe tableta il am! sad

| Edy50 a răspuns (pentru magazindecadouri):

Exact, eu am un LG Optimus L5 E460 si a venit cu android 4.1.2 din fabrica, insa eu i-am facut update la 4.2.2 si acum telefonul are delay-uri foarte mari...

| magazindecadouri a răspuns (pentru Edy50):

Trebuie sa faci un downgrade la versiunea de Android, adica sa-l resoftezi.

| magazindecadouri a răspuns (pentru Eookatha):

Nu ma pot pronunta, dar poti urmari un tutorial, nu stiu cat de mult vei intelege din el... http://www.youtube.com/watch?v=nDi7pJiUPGg

| Djandreycs a răspuns:

Eu zic sa iti instalezi un alt android asa pateam si eu pana cand mi-am bagat un android mai bun si acum merge totul, si bateria ma tine mai mult. Funda?

| Eookatha explică (pentru Djandreycs):

Si, cum ti-ai instalat un alt Android si de unde?

| Djandreycs a răspuns (pentru Eookatha):

Https://play.google.com/......ps/details
Este foarte usor de instalat. Succes!

| darrio2007 a răspuns (pentru Djandreycs):

Ce ai descarcat tu nu este o noua versiune de Android(androidul este un sistem de operare ca windows-ul la pc)Este un simplu program de download.Nu-l induce in eroare.

| Djandreycs a răspuns (pentru Eookatha):

Il poti lua dupa google play.