Nu te sfatuiesc sa pui o versiune mai noua, pot aparea unele probleme (poate raspunde mai greu la comenzi), @Djandreycs daca te tine bateria mai mult, probabil ca nu mai foloseste toate aplicatiile pe care le folosea inainte. Daca la tine a mers asta nu inseamna ca trebuie sa mearga la toti.
Pai si atunci cum sa fac sa imi mearga aplicatiile? Imi place mult Temple Run 2 si l-as vrea si pe telefon, ca pe tableta il am!
Exact, eu am un LG Optimus L5 E460 si a venit cu android 4.1.2 din fabrica, insa eu i-am facut update la 4.2.2 si acum telefonul are delay-uri foarte mari...
Trebuie sa faci un downgrade la versiunea de Android, adica sa-l resoftezi.
Nu ma pot pronunta, dar poti urmari un tutorial, nu stiu cat de mult vei intelege din el... http://www.youtube.com/watch?v=nDi7pJiUPGg
Eu zic sa iti instalezi un alt android asa pateam si eu pana cand mi-am bagat un android mai bun si acum merge totul, si bateria ma tine mai mult. Funda?
Si, cum ti-ai instalat un alt Android si de unde?
Https://play.google.com/......ps/details
Este foarte usor de instalat. Succes!
Ce ai descarcat tu nu este o noua versiune de Android(androidul este un sistem de operare ca windows-ul la pc)Este un simplu program de download.Nu-l induce in eroare.
Il poti lua dupa google play.