| butterflyone a întrebat:

Am un telefon Huawei HB5K1H si acum vreo 6 luni am instalat GoSms Pro(aplicatia). Am folosit-o un timp si la un moment dat am inceput sa nu mai primesc mesajele, asa ca am dezinstalat-o. Insa probleme nu au incetat, chiar de nu mai aveam aplicatia nu primeam unele mesaje. Dupa ceva timp a mers din nou, adica nu am mai avut probleme cu primitul mesajelor(aplicatianu am mai instalat-o). Insa acum 1 luna am instalat Chomp Sms si iar ma confrunt cu aceeasi problema, nu primesc toate mesaljele. Deci? ce ma sfatuiti sa fac?

Dau funda. Multumesc.

2 răspunsuri:
| Zebastian a răspuns:

Presupun ca toate sunt aplicatii gratuite nu ai cum sa impui pretenti, daca trimiti un sms si nu ajunge da poti suna la operatorul de telefonie mobila sa iti rezolve problema. Gandeste-te ca sunt sute de mii de utilizatori care dau sms-uri moca si se mai ratacesc pentru ca ei nu primesc banii pentru fiecare sms trimis deci daca isi inbunatatesc sistemele o fac pe banii lor.

| butterflyone explică (pentru Zebastian):

Aplicatiile sunt gratuite, insa eu plateam mesajele pe care le trimiteam(am optiune cu 2000 de mesaje lunar etc.)