Nu iti apare nimic pentru ca trebuie sa dai accept pe telefon atunci cand il conectezi la PC, dar daca tie nu-ti mai merge display-ul n-ai cum sa vezi. Mergi cu el la un service GSM si vezi cat te costa sa-l repari.
I-ei frumos telefonul si il duci in service, orice service autorizat de Samsung, si il vor repara ei
Incearca sa-l contectezi la PC sau laptop prin cablul USB si daca primesti raspuns inseamna ca problema e de la display. Daca nu primesti nimic pe PC inseamna ca e o problema de la placa de baza a telefonului. Eu cred ca display-ul e buba si trebuie schimbat. Incearca ce ti-am scris mai sus si daca nu primesti raspuns cand il conectezi la PC, atunci mergi cu el la un service GSM si vezi ce zic baietii de acolo. Oricum, daca e display-ul sau placa de baza reparatia o sa fie destul de scumpa. Doar display-ul costa in jur de 250 de lei, plus manopera, cred ca se duce undeva la 300 de lei cu totul, deci nu merita sa-l mai faci, parerea mea. Acum tu stii cel mai bine ce vrei sa faci cu el.
Buna. l-am conectat cu USB la laptop si il gaseste. Am incercat sa vad daca pot recupera poze dar imi apare ca nu este nimic in telefon.
Nu iti apare nimic pentru ca trebuie sa dai accept pe telefon atunci cand il conectezi la PC, dar daca tie nu-ti mai merge display-ul n-ai cum sa vezi. Mergi cu el la un service GSM si vezi cat te costa sa-l repari.
AlexMaftei2001 întreabă: