| Urucu_Laurentiu_1999 a întrebat:

am un telefon si am 300 mb pe el am o nelamurire daca am 300 de mb pot sa intru fara sa platesc? si daca ii depasesc voi plati? ca nu ma pricep pa chestii de genul asta

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Daca te referi la 300 mb pentru internet, atunci sunt 2 posibilitati:
1. Daca ai cartela prepay, ii poti folosi pana la consumarea totala, fiind inclusi in optiunile active de pe cartela (nu mai consumi alt credit)
2. Daca esti pe abonament, s-ar putea ca ei sa faca parte din oferta (pentru care nu platesti in plus), dar, daca depasesti cei 300 mb, e foarte probabil sa te coste suplimentar, la tarife mult mai mari.

| Urucu_Laurentiu_1999 explică (pentru dannyel86):

Am abonament

| ieco a răspuns (pentru Urucu_Laurentiu_1999):

Pai folosesti pana la 300, nu folosestii mai mult pe luna cred, in fiecare luna iti reincarca cartela, deci aceeasi treaba e si pe abonament si pe cartela, doar ca pe abonament daca depasesti mb iti ia 0, x euro, nu ai de ce sa iti faci griji intra linistit pe net nu trebuie sa platesti nimic, acei 300 de mb ti s reincarca in fiecare luna...nu ai cum sa folosestii 300 pe lunawinking

3 răspunsuri:
| ieco a răspuns:

Nu trebuie sa platesti nimic, cand intrii pe net iti scad mb-tii, si nici cost nu poti sa faci pentru ca ai 300 si dupa ce ii termini nu mai ai, exceptie faci doar daca esti pe abonament
Decii nu-ti face griji happy