| costy4ever11 a întrebat:

Buna am un ZTE N721 si sora mea mai mica s-a jucat cu el si a incercat sa faca codul ala de prea multe ori si acum imi cere conul si parola de gmail da cand le scriu nu merge si am incercat sa fac alt cont pe pc si sa il scriu acolo da tot nu merge am inteles ca trebuie net da daca nu am cum sa intru in setari sa activez wifi n-am cu sa am net pls ajutati-ma

1 răspuns:
| Kriss96 a răspuns:

Nu te panica. Am patit asta acum doua saptamani. S-a jucat un coleg cu modelul de deblocare si imi cerea username-ul si parola de la contul gmail. Eu am fost la Vodafone pentru a rezolva problema. Partea nasoala este ca de obicei nu accepta parola. Asa sunt telefoanele. Nu stiu pe cine sa dau vina. Pe Google sau pe producatorul telefonului. Dar din moment ce toate telefoanele au problema aceasta, Google isi cam bat joc de noi. Sper ca ai backup la toate informatiile pentru ca acum nu poti face decat un SINGUR lucru ca sa rezolvi problema. Dai factory reset (sau hard reset). Si telefonul va reveni la setarile din fabrica si binenteles deblocat. Dar pierzi tot ce aveai salvat pe el. In mod normal factory reset il dai din Settings. Dar pentru ca tu ai telefonul blocat trebuie sa intri in modul de boot al telefonului. Pentru asta ti apasat pe butonul de power si apoi pe butonul de home. Ambele in acelasi timp! De acolo dai factory reset. Alta varianta nu ai.