| Anaasstasssssiaa a întrebat:

Anterior, am avut probleme cu telefonul, iPhone 7 plus. Nu mai funcționa corect, apăreau linii pe ecran atunci când făceam poze. Fiind in garanție, l-am trimis in service, mi-a venit de 2 ori la fel, nici măcar un progres sau o reparație, țin sa cred ca nici nu s-au uitat la el. (Altex)
L-am dus la Apple, Cluj Napoca, mai exact IstYle, de acolo am primit un telefon nou, exact ca celălat.
Întrebarea mea este... ar fi posibil sa nu fie chiar atât de nou telefonul?
M-am uitat la setările lui,,, sănătatea " bateriei, însă este intacta, 100%, căci la celălat era in jur de 98% după câteva luni de utilizare.

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Unde mai exact apareau "dungile" pe ecran? Daca faci un screenshot apar pe screenshot, sau daca faci o poza apare in poza? Ce versiune de ios ai? Fa o poza cu alt telefon la "dungile" respective. Telefonul il ai nou nout, cumparat dintr-un magazin, ori sh? Sau cumva refurbished?

| Anaasstasssssiaa explică (pentru CM7YRE):

Mi s-a spus ca are probleme cu display-ul, de aceea erau astfel de probleme. Dungile apăreau in partea de sus a telefonului, când făceam poza se vedea la perfecție acea linie.

| robby12 a răspuns:

Salut având în vedere faptul că Apple încearcă să-și unde noile produse încetinește vechile iPhone-uri actualizând ei IOS -ul, dacă nu crezi poți citi despre net despre așa ceva, am pățit și eu. Telefonul poate fi scos nou din cutie, Apple dacă vrea, își vinde produsele. Și 7+ nu e cel mai nou model, deci... ai toate șansele să-ți fi actualizat telefonul la o versiune direct făcută așa. Nu cred că poți face downgrade...

| Anaasstasssssiaa explică (pentru robby12):

Au fost probleme cu display-ul.