Este destul de bun din cate am vazut la eMAG, singurul dezavantaj pe care il vad este displayul care are o densitate a pixelilor cam mica, dar asta inseamna si un consum de energie mai mic.
Eu personal as fi cumparat Arty a3 acum cateva saptamani, de black friday, dar mi-am luat Huawei Ascend G630 datorita reduceri.
Incerc sa iti caut inca un telefon la acelasi pret cu Arty A3, iti las un raspuns cu denumirea daca gasesc
Am gasit un telefon pe cel.ro :
http://www. cel.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-Philips-s398-black-l/
lucrul care mi-a atras atentia este displayul HD.
Si sa iti dau un sfat, nu cumpara de la E-Boda modelele Storm, multe dintre ele au One Glass Solution, asta este un dezavantaj pentru tine, deoarece daca ti-a cazut telefonul si s-a spart ecranul poti sa-ti iei adio de la telefon.
Ecranele normale sunt asa:
Sticla protectie + Touch Screen + Strat Aer + Display
Cele One Glass Solution :
Sticla Protectie - Touchscreen [ambele intr-un strat] + Display, deci asta inseamna o rezistenta mai mica.
Succes cu alegerea telefonului, inainte de a da o comanda trebuie sa fi sigur de ceea ce ai ales.
Zici ca Philips 398 e mai bun? E mai cunoscuta firma asa pare, zici ca se merita mai bine sa is iau pe asta? Mersi apropo, foarte mult m-ai ajutat
AlexMaftei2001 întreabă: