Inseamna ca o sa functioneze, dar nu mai poti face udate la el deloc, adica poti dar in momentu cand faci update telefonul se va bloca iara.Deci daca iei un asa telefon ramai cu el la update la momentu respectiv, daca cumva dai update ramai cu el iar blocat, va trebuie sa deblochezi iar si tot asa.
Daca cauti un telefon cum spui ia unu unlock, gasesti pe ebay america balamuc si de incredere, astrea is ieftine acolo.
Nu stiu cine se mai complica acum cu povesti de astea
In plus de asta cine stie de unde provine acel telefon,poate cand o sal activezi, or sa te caute mai stiu eu cine, ca telefonul a fost pierdut, furat etc, asa ca mai bine ia ceva curat ca e mai sanatos
Cum am spus cauta pe ebay america, sau spune ce model de iphone vrei si ma uit eu si iti zic at costa.
Buna, multumesc mult? inca nu sunt hotarata, 7 plus, 8 plus sau xr.
Nu lua niciodată iPhone la mâna a doua. Sau dacă îl cumperi, telefonul trebuie să fie deja decodat de proprietar, adică eliminat contul de iCloud din telefon. Dacă nu este așa, atunci telefonul este furat. Că eu dacă vreau să-mi vând telefonul, ce motiv am ca să îl vând blocat?
Sau dacă se strică telefonul și trebuie să îl duc în service, sunt obligat ca să îi scot absolut orice tip de blocare, orice parolă. Că doar nu le voi da parola celor de la service, că nu-i interesează parola, ci îi interesează să nu aibă nici o parolă.
Deci cine vinde iPhone cu parolă, este țeapă. La un astfel de telefon trebuie schimbată placa de bază, și aceasta costă cât jumătate din prețul aceluiași telefon nou. Deci un telefon cu orice parolă sau blocaj este furat.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: