| SimoneGanu10 a întrebat:

As vrea sa achizitionez un telefon de buget la abonament. Unde ar trebui sa imi fac abonament pentru a imi achizitiona telefonul si unde este oferta mai buna?

3 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Ai putea sa-ti faci abonament la telekom sau la digi mobile.Cei de la digi iti vor oferi mai mult internet, dar cei de la telekom au oferte mai bune la telefoane.

| anonimg a răspuns:

Singurele oferte bune la abonament sunt cele de la RDS.
Am vrut sa imi iau telefon cu abonament de la Telekom, si am vazut ca optiunea pe care o am la cartela Telekom este cu mult mai buna decat optiunea de la abonament tot de la Telekom.
Iata optiunea 5 care o am la cartela Telekom:
"Activează Opțiunea 5 până la 15 septembrie 2017 și primești pentru 5 Euro credit:

nelimitat minute/SMS-uri în rețelele Telekom Romania
1000 minute naționale/ internaționale către fix sau SMS-uri naționale
100 minute internaționale către mobil
5GB trafic național de date la viteza 4G. Beneficii valabile 30 de zile de la momentul activării opțiunii."
In afara de cele de mai sus, primesti in fiecare zi cate 1 GB timp de 30 de zile (cat timp este activata optiunea). Dar se pierde acest 1 GB pentru luna viitoare daca nu incarci cartela la timp.
Nu gasesti abonament cu oferta asta si tot la banii astia nici la Telekom, nici la Orange si nici la Vodafone.
RDS iti mai ofera optiuni mai bune. Numai ca nu au acoperire prea mare si exista riscul sa pierzi semnalul sau sa fie slab chiar si in centrul orasului.
La Orange nu ma uit ca sunt scumpi.
La Vodafone imi par ciudate ofertele lor.

La RDS (Digi) iti ofera aproape totul nelimitat la 4, 88 euro/luna:
http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila

Nu uita ca la abonament telefoanele sunt in rate, dar sunt si mai scumpe.

| Crantea_Claudia_1994 a răspuns:

Bună eu am facut abonament la Orange sunt foarte de treaba am luat un Samsung j5 2016 si plătesc în jur de 45de lei pe luna pentru ca a băgat si telefonul in rate si am nelimitat in Orange 500 naționale 300 internaționale si 1200 mb