| iustin987 a întrebat:

Buna as vrea sa imi iau un telefon mai exact Nokia lumia 520 dar nu m-am hotarat daca sa il i-au la abonament sau la liber, cum e mai convenabil?
ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| alexSMK44 a răspuns:

Eu l-as lua liber pentru ca avantajul este ca nu platesti mai mult decat vorbesti la abonament poate primesti mai multe minute decat vorbesti si platesti mai mult la liber platesti exact cate minute vrei.Iti urez succes

4 răspunsuri:
| andreiliviulup a răspuns:

Salut.
Eu l-asi lua la abonament in PRIMUL rand o sa ai mai multe avantake...ex:minute/sms/internet ETC. Dar il iei si mai ieftin chiar daca platesti un abonament sa spunem de 10 euro
Daca il iei la liber dai mai multi bani pe telefon..trebuie sa iei mereu cartele reincarcabile si iti spun ca in 3 ani cat este si abonamentul daca il vei lua la liber vei iesi in pierdere
Acum faci cum vrei
Sper ca te-am ajutat

| Iubesc1Atat a răspuns:

Buna eu ti-as sugera sa nu-l iei...eu am avut si nu am fost multumita de el.Magazinul este foarte prost, e c-am aiurea cand trebuie sa trimiti la cineva prin bluetooth alt ceva, vontactele trebuie sa le gaci prin hotmail etc. Eu ti-as sugera un alt telefon dar daca vrei e mai bine sa il iei la liber cu ajutorul punctelor thanks you happy

| aly1alyca a răspuns:

Eu sincer cred ca e mai convenabil liber.

| Radamel a răspuns:

Liber, pentru. ca la abonament dai de 2 ori mai mult.