| Corbu_Maria_1996 a întrebat:

Bună, as vrea sa știu și eu de ce îmi arată că nu-s înregistrat în rețea la cartela de Orange...aș vrea să-mi încarc cartela dar nu pot.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la un Orange si explica-le situatia.

| dannyel86 a răspuns:

De cand nu ai mai folosit cartela?
Scoate sim-ul si monteaza-l apoi in telefon. Poti testa cartela chiar pe alt telefon.
Daca nu mai primesti semnal de la retea, desi ai folosit-o in ultima vreme, poate insemna ca acea cartela are o problema fizica si e nevoie de alta cu acelasi numar.
Daca in 2 ani de zile nu ai schimbat cartela la o reprezentanta Orange, acest serviciu este gratuit. Mergi cu buletinul la un sediu Orange. Ti se vor cere informatii legate de utilizarea cartelei (cat credit ai, ce optiuni sunt active), pentru a demonstra ca numarul chiar iti apartine si nu e furat. Evita sa-ti rezolvi problema la un Partener Orange, pentru ca vor incerca sa te convinga ca iti pastrezi numarul numai daca treci pe abonament. Fals! Poti ramane pe prepay atunci cand sim-ul trebuie schimbat din cauza deteriorarii ca urmare a utilizarii normale a cartelei.
Daca numarul nu a fost folosit de multa vreme, cel mai probabil acesta a expirat si iti poti cumpara alta cartela, cu alt numar, de la magazinele din zona ta.
Un numar expirat, nefolosit, poate fi recuperat daca inchei un abonament cu operatorul de telefonie mobila.
La o reprezentanta Orange vei gasi raspunsul si la alte intrebari.

| Raducons a răspuns:

Se poate sa fie cartela dezactivata, pentru ca nu a fost incarcata in perioada de gratie.

| Corbu_Maria_1996 explică:

Nu am mult...dar as vrea sa mi-l încarc și nu pot eu sunt in Anglia mi-am luat cartela de încărcare și cand vreau sa dau la *100# sau la 222 nu score neînregistrat in rețea

| HadesSs a răspuns:

S-a magnetizat cartela trebuie sa duci la un Orange Shop, sa ti-o schimbe. PS: Doar la Orange Shop ti-o schimba gratuit.