| 123gabialexandra a întrebat:

Bună!
Aș vreau să îi cumpăr mamei mele, 50 ani, un telefon decent.
Buget 800 lei.
Aș vrea să aibă spațiu minim 128 și camera să fie decentă, să facă poze bunisoare, să se vadă clar când apropii. Ce mi-ați recomda? Mulțumesc!

9 răspunsuri:
| Claudiu193729 a răspuns:

Având în vedere că nu vrei sa fie mai scump de 800 de lei, și dacă nu ai o problema că are memoria numai 128 GB, îți recomand Samsung a 15, pe eMag e mai ieftin că pe Altex, daca ai fi dispus să dai mai mult pe un telefon îți pot arata și modele mai performante

| lucyaneya a răspuns:

Eu am luat Redmi note 13 cu 890 lei, 512 spatiu si e ok -Media galaxi

| AdrianGht a răspuns:

Buna! iti recomand Samsung A15. A cumparat sora mea si este multumita de el. Se incadreaza in buget, https://www.pcgarage.ro/......ue-black/. De asemenea, iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

| 123gabialexandra explică (pentru Claudiu193729):

Mulțumesc! Maxim aș merge până în 1000 lei.
Aș vrea totuși să facă și poze clare/ decente și să poți sta pe el, să meargă bine

| Claudiu193729 a răspuns (pentru 123gabialexandra):

Preferi o marca anume? Daca nu
și ești dispus să dai până în 1200 lei, eu ți-as recomanda Motorola g84 5g telefonul care îl folosesc eu, are 5G, cu o camera excelenta de 50 de megapixeli și o memorie uriasa, desemenea când vorbești la telefon se aude foarte tare și super clar, ai și baterie de 5000 mah care se incarca in maxim 1 ora și tine până la 8, 9 ore utilizare continua, viteza de descărcare rapida, semnal foarte bun chiar și în casa, sunetul foarte clar și puternic, numai sa aiba grijă să nu îl scape jos că se crapă foarte repede

Mai devreme ți-am recomandat un Samsung fiindcă ai spus că nu ești dispus să dai mai mult de 800 de lei, dar îți spun fiindcă am avut mai multe telefoane de la Samsung, Samsungurile sub 1000 de lei, sunt bune în sensul că dacă le scapi nu se crapă ușor ecranul, dar nu sunt chiar așa bune la semnal, adică nu ai semnal așa bun pe ele, ceea ce face sa dureze o veșnicie pana ți se incarca o pagină web, au o viteza mică de descărcare mica, îți i-a o veșnicie sa descarci un joc de 100 de MB, desemenea îți mai scoate uneori cartela, trebuie să desfaci cu o cheița speciala cartela, și apoi trebuie să o bagi din nou ca sa ai semnal, nu excelează nici la capitolul performanta, se mișcă uneori greoi

Ți-am recomandat Samsung doar din cauza bugetului de 800 de lei, cum ai specificat prima data, daca spuneai din prima că ești dispus să dai și 1000 de lei, altfel ar fi fost raspunsul meu

| Claudiu193729 a răspuns (pentru lucyaneya):

Cum stai cum semnalul,ai semnal bun în casa, se incarca rapid paginile web? intreb deoarece eu numai de samsunguri care au avut probleme cu semnalul, și incarca greu paginile am avut parte