Este decat o reclama aiurea ca sa iti bage in antivirus sau chiar virusi, recomand sa nu dai click pe acel gen de reclame.
E doar o reclama ca sa descarci ceva antivirus, nu baga in seama daca ai antivirus pe telefon scanează telefonul, recomand avg sau malwarebytes.O zi buna
E doar o reclama comuna in ziua de astazi.
Acea reclama cel mai probabil te "incuraja" (mai degraba o bataie de joc fata de incurajare) sa descarci un antivirus produs de firma lor.
In general antivirusul este (din reclama) este in mod legal pus pe Play Store,dar este o bataie de joc sa ii spui unui om ca are un device infectat si sa iti foloseasca tie aplicatia din care faci bani.
Developer-ul plateste site-ul pentru reclama, iar el are reclame puse pe aplicatia sa, cel mai probabil un antivirus in acest caz, unde isi scoate banii si face si profit.
Cat despre numele device-ului tau nu e foarte greu de aflat, in setari la "Despre" sau "About" gasesti aceste detalii ce sunt publice pe browser. (Detaliile sunt folosite pe browser pentru a te redirectiunea pe versiunea mobila unde este cazul si sa nu te puna pe versiunea de desktop)
Reclame ca acelea pot face si eu cu o functie simpla de alert in javascript. Sunt prostii.
E aiurea crede-ma! Si mie îmi apare când intru pe anumite pagini sau site-uri si dau scanare antivirus si nu am nimic. Crede-ma.
Reclame stupide, doar e internet. Foloseste un browser cu ad-block (Opera Mini is the best) si se rezolva.
Anonimul205 întreabă: