| DanDenisă a întrebat:

Ati auzit de noua extraoptiune de la Vodafone in care - daca incarci cu minimum 6 euro primesti inca 12 euro credit bonus in avans valabili 2 luni. Ce pot face cu acesti 12 euro? Se pot transfera catre alte persoane? Sau se pot folosi doar pentru contul meu? Chiar am nevoie sa stiu.

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

"Creditul Bonus se acordă dacă îndeplinești simultan următoarele condiţii:
- activezi Cartela Vodafone în perioada 7 aprilie – 1 iunie 2015
- reîncarci cu minimum 6€ credit și ai activă una dintre extraopțiunile cu "ce vrei tu" între 6 și 12€ credit
- nu soliciți creditul înapoi după activarea extraopțiunii.
Creditul Bonus se activează prin apel gratuit la *100# ramura "Special pentru tine" dupa 24 de ore de la reîncărcarea Cartelei. Dacă ești eligibil pentru a primi credit bonus vei fi notificat prin SMS.
Creditul Bonus se adaugă la creditul existent și va prelua valabilitatea Cartelei. Acesta se poate consuma pentru orice serviciu (activare extraopțiuni, convorbiri în rețea/naționale/internaționale, roaming, SMS-uri).
Creditul Bonus este egal cu valoarea încărcată și folosită pentru activarea extraopțiunii.
Creditul Bonus se acordă o dată la 30 de zile până la 31 iulie 2015. De exemplu:
- cumperi și activezi Cartela Vodafone cu o reîncărcare de 7€ credit – automat va fi activată OFERTA 7. După 24 de ore de la reîncărcare activezi 7€ credit bonus prin apel gratuit la *100#, ramura "Special pentru tine"
- după 30 de zile reîncarci cu 8€ credit - automat va fi reactivată OFERTA 7. După 24 de ore de la reîncărcare activezi 7€ credit bonus prin apel gratuit la *100#, ramura "Special pentru tine""
Sursa: https://www.vodafone.ro/....../index.htm

Raspunsul la intrebarea ta: Creditul obtinut nu este transferabil.