| Lorena6879 a întrebat:

Bună, azi ieri mi-am pus telefonul la încărcat peste noapte si era alarma setata la 3:30, nu a sunat alarma, e din cauza ca l-am pus la încărcat?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este din cauza ca ai uitat sa activezi alarma sau ai pus-o pe mute.
Incarcarea telefonului nu poate anula o comanda, precum alarma.

| darrio2007 a răspuns:

Nu are treaba incarcarea cu alarma. Problema e din setarile alarmei.

| doctorandus a răspuns:

Https://play.google.com/......ps/details

Din optiuni il pui sa sune la infinit.

| Lioana a răspuns:

Poate a sunat alarma si nu ai auzit-o daca dormeai prea adanc.
Dar daca nu a sunat poate fi din următoarele motive:
1. Alarma era setata dar nu era activa.
2. Telefonul era pe modul silențios.
3. Aveai setata o melodie care a fost stearsa, mutata sau redenumita.

| cfrtobias a răspuns (pentru Lioana):

N-are nici o treaba daca e pe silentios telefon, doar de exista ceva optiune sa nu sune pe silentios, si poate si de era o melodie stearsa tot trebuia sa sune ceva

| NunuNini a răspuns (pentru cfrtobias):

Daca e pe silentios nu suna. Am verificat special asta.
Poate sunt anumite modele la care suna oricum. Suna la cele vechi, cu butoane. Dar acum, nu la toate.

| cfrtobias a răspuns (pentru NunuNini):

Eu mereu la Samsung aveam pe silentios si suna

| Lioana a răspuns (pentru cfrtobias):

Te inseli. Eu vorbesc din experienta mea. La mine de exemplu, nu sună alarma dacă telefonul e pe silentios.
Iar in legătură cu melodia, o data s-a intamplat sa sterg o melodie care era setata ca alarma si nu stiam de ce nu mai suna alarma. Pana la urmă am văzut ce melodie avea setata si mi-am dat seama ca de asta nu sună. Nu avea cum sa sune daca nu mai exista melodia. Telefonul nu-si seteaza singur alta melodie daca nu o gaseste pe cea setata.

Apoi voi stiti ce telefoane aveti, bine ca n-am luat alt model doar Samsung atunci laughing, probabil aveti telefon pana in 1500 lei

| Lioana a răspuns (pentru cfrtobias):

Asta e explicatia ta? Ca trebuie sa ai un telefon scump ca sa sune alarma in modul silențios? Poate nu stii dar modul silențios are setari prin care pot fi permise sau nu anumite sunete. Depinde de setarile fiecaruia.

Daca voi modificati astfel sa nu sune, atunci e vina voastra

| Brizbriz a răspuns:

"acum o oră | Lioana a răspuns (pentru cfrtobias):
Te inseli. Eu vorbesc din experienta mea. La mine de exemplu, nu sună alarma dacă telefonul e pe silentios."

am scris un raspuns normal, dupa aia sa constat ca Lioana ma ignora, presupun ca la cat de tare se ABEREAZA, e si normal, iar acum o face din nou, "experienta"... ce telefon are? o chinezaraie noname? eu nu am auzit de PROSTIA asta pe care o debiteaza ea niciodata, nici inainte de smartphone, efectiv e ultimul minim de bun simt in materie de design "normal la cap"

| RxTx a răspuns:

Daca este stins de tot nu mai sună

| SelenaTpu a răspuns:

Nu ar trebui sa aiba vreo legatura.
De obicei pe Android mai uita sa notifice chiar lucurile mai importante.

| RefinedStrings a răspuns:

Mai verifica o data setarile alarmei.
Poate nu era pusa sa sune in ziua respectiva.
Singurul motiv pentru care alarma nu suna atunci cand e setata este atunci cand telefonul are 0% baterie sau e inchis.

Poate ai pus alarma la 3.30 dar in zilele de... Duminica de exemplu!
Mai verifica o data!