| Anaa939839393 a întrebat:

Buna! Care telefon este mai bun? Samsung A12 sau A03?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Niciunul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Motorola este un telefon bun

| Legion7X a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu memoreaza numerele de telefon in SIM pentru că nu are opțiunea SIM la contacte. Le mem in telefon și contul google. Pentru a memora în SIM trebuie descarcată o aplicație de pe magazin Play.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Legion7X):

Este cel mai bine sa memoreze in contul google agenda ca daca schimbi numarul sau pierzi cartela sim ai numerele salvate in cont.

| Legion7X a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Dacă uiți parola la contul google ce faci?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Legion7X):

Asta este datoria ta sa nu uiti asa ceva scrie le pe foaie contul parola si asta e, sau faci lastpass si acolo te conectezi automat deoarece bifezi casuța ține minte parole conturi, cu alte cuvintre calculatorul va tine minte parolele, acestea sunt modatilati si metode moderne de a avea acces permanent la nu mere din agenda telefonului, pe vremuri era foaia de baza scriai toate numerele din cartela sim pe hartie si le copiai de mînă in telefon daca schimbai numarul sau telefonul vechi, acum numai este necesara copierea pe hartie a agendei, le ai in cont, ce vrei mai simplu de atît?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Amindoua sunt niste ineptii care nu isi merita banii.

| Legion7X a răspuns:

Https://youtu.be/LITIdcxGGEY comparație A21s vs A22.

https://youtu.be/p5Ml0_iGPrg Camera test, Optiuni cameră.

https://youtu.be/1AwtGrLGamE Test Gaming

https://youtu.be/QCmSeLIRooE Prezentare

SAMSUNG A22 PRET 900- 949 Lei ALTEX
•Lansare : 2021, 01 Iulie
•Sloturi SIM: Dual Sim
•SIM : Nano
•Retea : Nano
•Sistem de Operare :Android 11, One UI Core 3.1

Ecran
• Tip Ecran: Super AMOLED, 90Hz, 600 nits
• Dimensiune ecran (inch): 6.4
• Rezolutie ecran (pixeli) : 1600×720
• Alte specificatii ecran :
HD+, Culori 16M

Memorie
• Capacitate stocare: 64 GB
• Memorie RAM : 4GB
• Slot Card : MicroSD
• Capacitate maxima card memorie:
1 TB

Procesor
• Tip procesor: Octa Core
• Frecventa (GHz): 2GHz, 1. 8GHz

Foto Video
• Camera principala: Cvadrupla
• Rezolutie (Mp): 48MP f1.8 + 8MP f2.2 + 2MP f2.4 + 2MP f2.4

•Rezolutie video: 1920 x 1080
•Focus : AF
•Zoom : Digital pana la 10x
•Selfie Camera : 13MP f2.2

Informații Suplimentare
•Difuzor: DA
•Senzori: Accelerometru, Geo-magnetic, Giroscop, GPS, Senzor de amprenta, Senzor de proximitate, Virtual Light Sensing

Baterie
•Capacitate baterie mAh: 5000 Fast Charging ( încarcare rapidă) 15W

•Autonomie convorbire :
4G - pana la 38 ore
•Autonomie muzica : Pana la 97 ore

Garanție
• Garantie comerciala : 24 luni
• Garantie de conformitate: 24 luni

la cele două mentionate de tine imaginea/culorile se văd puțin cam vechi datorită tipului de ecran. Nu este unul Super Amoled.

| zilog a răspuns:

Nokia 3310

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt praf amândouă. Nu au nici display-ul AMOLED, au type-ul display-ului, PLS, respectiv PLS-TFT, sunt de o calitate dezolanta, suntem în 2022, tot ce vine de la Samsung trebuie sa aibă tehnologie SUPER AMOLED, sau măcar AMOLED, acestea redau o calitate foarte bună a imaginii, a filmelor, a videoclipurilor.
4 GB MEMORIE RAM e ok, si-asa nu te joci ma gândesc prea multe jocuri.
Sunt oribile din punctul meu de vedere, inclusiv calitatea pozelor e foarte slabuta.
Dacă vrei sa mergi neapărat pe SAMSUNG alege M21, costa 1250 de lei, e mult mai okeish decât cele 2 telefoane menționate. Daca nu îți permiti il poți găsi la secound hand pe olx, sfatul meu este sa îl i-ei de la o tipa, sa eviți orice teapa. Eu mereu când mi-am luat de la tipe au fost ok telefoanele, sau când nu au fost, mi-a dat banii înapoi imediat.
Alege pe SAMSUNG M21.

| literallythesamebruh a răspuns:

Telefoanele astea sunt relativ similare la specificații, mai puțin display-ul care pleacă de la slab la foarte slab. Dacă îl găsești la un preț mic, A12 ar fi meh… Dar la un preț mai mare de 650-700, nu merită. Mai pui un ban și iei ceva mai calitativ.

| gherry a răspuns:

Dacă mai poți mări bugetul cu 400 lei ai putea lua un Poco X3 pro resigilat cu 6gb ram la 900 lei, un telefon bun la prețul lui.

Întrebări similare