Al mai bun si merita banii...imi pare rau ca l-am vandut la cineva! este Samsung S5230
http://www.evomag.ro/......58384.html
este foarte ieftin si merita! iti spun daca il cumperi n-o sa regreti deloc!
Nu stiu daca deti un buget stabil si daca ai o situatie financiara acceptabila sau mai exact statut social. despre telefonul mentionat de tine, internet-ul telefonului nu este de mare viteza, camera slaba, procesorul acceptabil, iar densitatea pixel-ilor 133 ppi (slaba). eu iti recomand Nokia e6
Daca esti chiar interesata de internetul acestui telefon, ai grija ca la acest telefon cele mai bune retele de internet sunt cele 3G si sunt decat 2. La Nokia sunt 5 retele 3G
Pentru pretul lui e destul de bun chiar daca nu are nu stiu ce chestii interesante
adica camera e deplorabila pentru un smartphone display slabut touch screen slabut si el ecran micut
Daca te orientezi dupa pret si dupa faptul ca are android 4.0 atunci e bunicel
Si pentru internet ce telefon bun sti? care sa fie la un pret rezonabil adica maxim 800 lei zi-mi cele care le sti.
Pai si galaxy chat e bun are wifi si 3 g e chiar foarte bun dar nu imi prea plac telefoanele cu qwerty nu ca nu sunt bune dar nu mi se par ceva asa interesant
Si ca recomandare as spune ca poti sa iti iei si unul second-hand in stare buna de sxemplu un sammsug galaxy s2 iphone 3gs un Nokia lumia
sau un Sony experia cu baterie si procesor bun + camera nu conteaza ca e nou sau second-hand gasesti multe pana in 800 lei
Tie cum ti se pare Nokia e6?
Exista in niste magazine dim Timisoara telefoane de ultima generatie la 40 de lei, nu stiu exact care
Samsung galaxy chat B5330 e perfect are android 4.0.4 I.C.S si merge netu brici pe el Crede-ma il am si eu si n-ai de ce regreta merg si videourile pana la 1080px adica Full Hd si nu sacadeaza + ca are 2 gb memorie Interna. Funda ?